Telenovellák Világa Magazin

„Vencer el Miedo”: Ez a történet nőké

2019. december 15. - ClaudiaTVM

Mi tagadás, Rosy Ocampo a kedvenceim közé tartozik. Hogy miért? Sokoldalú producernő, aki bebizonyította tud romantikus vígjátékot, érzelemben gazdag drámákat az asztalra pakolni, és tud olyan valós problémákat vázolni, mint amit a „La doble vida de Estela Carrillo” sztorijában végig jelen volt. Rosy a kényszerpihenő után jövőre ismét hallat magáról, január 20-án mutatja be új sorozatát, a „Vencer el Miedo-t”, melynek eseményeiben a nőkre fókuszál.

78611076_1032140450468701_5993983236479385600_n.jpg

Egy család, négy nő, egy asszony és a három lánya, életük különböző szakaszain néznek szembe a rájuk váró nehézségekkel. Négy nő, akiknek meg kell tanulni magukat értékelni, és legyőzni félelmeiket. Bántalmazás, szexuális zaklatás, fiatalon anyává válás, Rosy küldetésének érzi, hogy új munkájában felhívja a figyelmet azokra a borzalmakra, amik napjainkban jelen vannak a mexikói (vagy a világ összes) nők életében. Mexikóban az utóbbi években nagyra nőt a szexuális bűncselekmények száma, tizenéves lányok gyermekfejjel vállnak anyává, nem ismerik a szexuális védekezés fogalmát, ezért a producer ezekre a témákra fekteti a hangsúlyt újdonságában. Szeretné, ha a fiatal lányok tisztában lennének bizonyos dolgokkal, tehetnének a sorsuk alakításáért. Rosy karrierje legfontosabb állomásának tartja a hamarosan bemutatásra kerülő sorozatott, melyben Paulina Goto és Danilo Carrera kapták a főszerepet, valamint: Emmanuel Palomares, Arcelia Ramírez, Jade Fraser, César Évora, Alejandro Ávila és Alberto Estrellas is részesei a szereposztásnak. A produkció a Televisa és Population Media Center közreműködésével készült el, premier a Las Estrellas műsorán 2020. január 20-án.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr5715369662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása