Telenovellák Világa Magazin

„Soltero con híjas”: Juan Osorio sorozata körül egyre furább pletykák terjednek

2020. január 01. - ClaudiaTVM

A bájos hangvitelű novellát jól fogadta a közönség, ami még mindig nagy kedvenc a Las estrellas nézőinek körében, csak ne lenne Irina Baeva.  A publikum népes tábora nincs kibékülve Baeva részvételével, nemrég felröppent pletykáktól pedig még haragosabb lett ez a csoport. Elkezdett ugyanis egy hír terjedni, miszerint a sorozat producere, Juan Osorio a múltban elkövetett baklövését készül ismét elkövetni, hogy barátja, a főszerebben ügyeskedő Gabriel Soto és szerelme, Irina Baeva kedvére tegyen.

81238575_2491006771140128_8237815456333824000_n.jpg

Emlékeztek még a 2016-ban bemutatott Sueno de amor-ra? Az új olvasók és az emlékek felfrissítésenek kedvéért röviden a sztori: a novella hősnője Betty Monroe volt, aki a fáma szerint a forgatás alatt nem ápolt túl jó viszonyt partnerével, Cristian de la Fuente-val. Monroe alázattal, emlékezetes színészi játékban tündökölt, karaktere drámai forduló pontjánál a színésznő hosszú tincseit leborotválta a szerep kedvéért. A sorozat nem futott nagy számokkal, talán ezért vagy másért a producer, Juan Osorio átvariálta a tervezett eseményeket, és Marjorie de Sousa-t hozta be főhősnőnek. Ez a lépés nekem akkor sem volt szimpatikus, és most sem az. A legfrissebb szóbeszéd most attól harsog, hogy Osorio a Soltero con híjas eseményeiben a főszereplőnőt, Vanessa Guzmant készül lecserélni. Guzman karakterének egészségügyi problémája van, amit kihasználva megölné a figurát és Baeva vehetné át a hősnői státuszt. Ezt az infót kezeljük pletykaként, amivel jelenleg tele vannak a spanyol-ajkú telenovellás oldalak. Az ilyen teóriák megvalósulása két esélyes, én azonban, mint néző remélem Osorio észnél marad és szakmai szemmel hagyja, hogy Guzman és Soto párosa együtt legyenek a sorozat végén. Ti mit gondoltok? Van annyira szerethető Irina Baeva karaktere, hogy kisöpörje Vanessa Guzman-t a hősnői posztról?

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr9515378408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása