Telenovellák Világa Magazin

Majida Issa edző videóját nézve tátva marad a szánk!

2020. január 01. - ClaudiaTVM

A kolumbiai gyökerekkel büszkélkedő gyönyörű színésznő, Majida Issa profizmusáról híres. Amikor igent mond egy szerepre testestül-lelkestül eggyé válik vele, nem sajnálja az időt és energiát, hogy kellően felkészüljön karaktere tökéletes megformálására. A Sin senos sí hay paraíso (Csajok, szilikon nem ettől lesz paradicsom) évadai során tökéletes maliciózus alakítása mellett, irigylésre méltó alakját is megcsodálhatta a közönség. A latin emberek vonzereje vitathatatlan, de nehogy azt higgyük csak a genetika a felelős Majida Issa tökéletes fizikumáért. A színésznő a kőkemény edzésre esküszik, amit a Csajok, szilikon nem ettől lesz paradicsom forgatása alatt brutális szintre emelt, mivel karaktere, Yésica Beltrán, ismertebb nevén Boszorka, nagyon merész, provokatív szetteket viselt. A színésznő a szexi megjelenést komolyan vette, a felvételek közt pihenőidőt is arra használta, hogy napi mozgás rutinját növelve, minél jobban nézzen ki azokban a sokat mutató ruhákban. Míg színésztársai lazultak, Majída edzéssel töltötte a szabad perceket.

dt_common_streams_streamserver_2.jpg

A színésznő híres edzéseiről kerültek fel videók a netre, amit most ti is megnézhettek, röpke bepillantást nyerhettek Majída Issa és személyiedzője tréningjébe, amit a fenomén tele energiával, jókedvvel az arcán csinált végig.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr515378400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása