Telenovellák Világa Magazin

Meghalt Andres Garcia, a Titkok és szerelmek legendás színésze

2023. április 05. - ClaudiaTVM

81 éves korában örök álomra hajtotta fejét Andres Garcia telenovella színész, akit a hazai nézők a Titkok és szerelmekből, a sármos Andres Duval szerepében zártak a szívükbe.

image_30.jpg

A dominikai születésű színész karrierje során 133 produkcióban bizonyította tehetségét, legismertebb sorozatai a Tú nadie, Mujeres enganadas, Herencia maldita, El magnate, hogy csak néhányat említsek a terjedelmes karrierből.

Az egykor imádott színész az utóbbi időben beteges volt, özvegye megerősítette, hogy májcirrózist diagnosztizáltak nála, és ebből a betegségből lábadozott. Az özvegy azt is elárulta, hogy a színész pályatársai közül Anahít érintette a legérzékenyebben Garcia betegsége, amikor kórházban volt meglátogatta és a transzfúzióhoz szükséges vért is segített megszerezni.

335233_1370388.jpg

Andres Garcia és Anahí a Mujeres enganadas telenovellában szerepeltek együtt.

 

Garcianak három gyermeke volt, Andrés, Andrea és Leonardo. A testvérek édesapjukhoz hasonlóan színészek lettek. Az egykor ünnepelt csillaga az elmúlt időben utalást tett rá, hogy örülne, ha életrajzi széria készülne életéből, ami kicsit sem nevezhető unalmasnak. Ki tudja, talán sor kerül rá.

Az elmúlt hetekben másik két legendát is megsiratott a telenovellák világa, Ignacio López Tarso-t és Rebecca Jones-t.  Nyugodjanak békében.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr2518095524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása