Telenovellák Világa Magazin

„La Mexicana Y El Guero”: Soler és Yanez esélyei egyre halványabbak

2020. február 16. - ClaudiaTVM

Ahogy arról már értesülhetettek, Nicandro Diaz, a Televisa egyik kedvelt producere, idén újra hallat magáról. Díaz a „La Mexicana Y El Guero” sorozattal fog jelentkezni, melynek szereplőgárdája még aktívan alakulóban van, a főszereplők kilétét homály fedi. A producer ragaszkodva szokásaihoz, a produkció élén olyan színészeket szeretne tudni, akikkel korábban már dolgozott együtt, vagy eddig még nem volt rá lehetősége és most nagyon szeretne. Két erős jelöltje is van férfi frontra, Juan Soler és Eduardo Yanez.

20190408115505_179.jpg

Eduardo Yanez

Az 59 éves Yanez a 2012-ben nagy sikerrel futó Amores verdaderosban (Rabok és szeretők) remekelt, ami Díaz nevéhez köthető, de a Destilando amor fedélzetén is együtt dolgoztak. Díaz kedveli a színész munkabírását, személyiségét, ezért új novellája szereposztásában is gondolt rá, megkereste ajánlatával, amit a színész visszautasított.

A producer másik kiszemeltje a férfi főszerepre, az argentin gyökerekkel büszkélkedő Juan Soler.  Az 54 éves színész utoljára 2010-ben fordult meg a Televisanál, igazán emlékezetes alakítást láthattunk tőle a Cuando me enamoro (Időtlen szerelem) bosszús főszerepében. A telenovellás oldalak a napokban még attól voltak hangosak, hogy Soler elfogadja a producer ajánlatát, mára kiderült nem sikerült megegyezniük.

juan-soler-cerrado-amor-facebook_0_171_640_399.jpg

Juan Soler

A fáma attól hangos, mindkét színész veterán, Yanez és Soler az anyagiak miatt mondtak nemet Díaz mester ajánlatára. Vajon a producer tovább ostromolja kiszemeltjeit, megadva a nagyobb összeget, vagy új színész után néz?

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr9015477124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása