Telenovellák Világa Magazin

William Levy új sorozata hamarosan érkezik a magyar novellanézők otthonába: a sikerprodukció a TV2 műsorán debütál!

2022. május 15. - ClaudiaTVM

Mintha csak tegnap lett volna, mikor robbant a hír, hogy a Telemundo égisze alatt feldolgozás készül Fernando Gaitán örök klasszikusából, a Café con aroma de mujer-ből, a sorozatból, melyet évekkel ezelőtt a nagy rivális, a Televisa is sikerre vitt. Az új adaptáció friss és ropogós, tavaly mutatták be, azóta a latin Netfilxen is elérhető, mondanom sem kell, óriási sikert ért el tévés premieren és az online-videótéka kínálatában is, így nem is meglepő, hogy hozzánk is érkezik az új sorozat.

rating-tv.jpg

A szerelem aromája főszereplői: William Levy, Carmen Villalobos és Laura Londono.

A Telemundo feldolgozásában a sikert nem bízták a véletlenre, a sármos főhős szerepet William levy-nek adták, aki hosszú évek után ebben a sorozatban tért vissza a szappanoperák világába. Levy partnerét Laura Londono alakítja, míg fő negatíva szerepében a gyönyörű közönségkedvenc, Carmen Villalobos csillogtatja meg színészi képességeit.

titulo-1.jpg

A Cafe con arome de mujer szerelmespárját William Levy és Laura Londono alíktják.

Napjainkban a feldolgozások korát éljük, hogy ez jó vagy rossz, azt mindenki döntse el saját maga, bár az tény, hogy ezek az adaptációk nem mindig váltják valóra a készítők álmát, siker helyett a kínos buktát kell sokszor elviselniük. Tavaly azonban megtörtént a csoda. Az amerikai székhelyű novellagyártó társaság falai mögött, a Telemundo-nál úgy gondolták, hogy a mai merész, olykor erőszakosabb hangvitelű sorozatok mellett ideje visszanyúlni a gyökerekhez. Így került elő a Betty, a csúnya lány írójának remekműve, a Cafe con aroma de mujer, melyet 1993-ban mutattak be Margarita Rosa de Francisco és Guy Ecker főszereplésével. A földeken dolgozó fiatal lány és a birtoktulajdonos fiatalúr szerelemi története az egész világot letarolta, több feldolgozás is készült a sztoriból az évek alatt. A TV Azteca 2001-ben mutatta be saját szájíze szerint a történetet Silvia Navarro és Sergio Basánez főszereplésével, majd a Televisa 2007-ben, Nicandro Díaz bábáskodása alatt, Eduardo Yanez és Angelica Rivera párosával tette emlékezetessé a sztorit. A Telvisa által készített adaptáció, a Destilando amor minden idők egyik legjobb telenovellája, ha ismétlésre kerül, akkor bizony lemossa a premiereket is a színről. Elárulom, nekem is top hármas darab, egyszerűen függőséget okoz, tökéletes úgy, ahogy van!

4zhsn6mgxvgo5ghxyzweygalli.jpg

A Destilando amor főszereplői: Eduardo Yanez és Angelica Rivera.

A hazai novellakedvelők szerencsésnek mondhatják magukat, mert a TV Azteca és a Televisa feldolgozása is eljutott hozzánk, anno, még az őskorban a Zone Romantica hozta el nekünk. Most pedig a TV2 hozza el az új változatot, szóval tényleg van ok az örömre.

Szerelem a kávéültetvényen

 A Telemundo feldolgozásában marad az eredeti helyszín, hűen az 1993-as változathoz kávészüretelő lány esik szerelembe a munkaadó unokájával, aki a nagypapa temetésére érkezik haza. A fiatalok első látásra egymásba szeretnek, és így indul el a temperamentumos Gaviota (Laora Londono) és a vonzó Sebastian (William Levy) szerelmi története.

img_20210521_102306_071.jpg

Az új változat 92 epizódra rúg, William Levy és Carmen Villalobos neve mellett nem mondható parádésnak a szereposztás, főleg, ha a Televisa adaptációjával hasonlítjuk össze, amiben A-osztályú csillagok sorakoztak, már ez is elég volt, hogy a nézők csatlakozzanak a produkcióhoz. A Telemundo remake-nek szereposztását nézve nem kell hanyatt esni, sok új arccal találkozhatnak a nézők. Ismertek közül Lincoln Palomeque-t emelném ki.

A szerelem aromája premiere hamarosan a nyakunkon, május 24-én, kedden 14:35-től, hétköznaponként az Alicia új élete helyett lesz látható.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr8117832323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása