Telenovellák Világa Magazin

Juan Osorio következő novelláján ötletel

2020. március 01. - ClaudiaTVM

Osorio mester utolsó munkája, a „Soltero Con Hijas” nagyon szerethetőre sikerült, az elmúlt években sikert sikerre halmoz, esze ágába pihenni, idén is új produkcióval fog jelentkezni.

tvn-29082019192033.jpg

A Televisa legendája, Juan Osorio.

A producer nemrég elárulta, hogy már elemzi, mivel is szeretne jelentkezni. Jelenleg három történet hever az asztalán, amiket igen mélyre hatolóan vizsgál, elemez, mi is legyen a következő sztori, amit képernyőre visz. Osoriotól már megszokhattuk, minden produkciója kezdetén van olyan pont, amiben biztos és ragaszkodik hozzá. A Soltero con Híjas-nál Gabriel Soto főszerepéhez ragaszkodott, a mostani projektjénél is van egy olyan pont, amit nagyon szeretne, ha megvalósulna, mégpedig, hogy kamasz fia, Emilio Osorio része legyen a szereposztásnak. A kamasz szinte biztos, hogy gond nélkül igent mond a papának, az új Osorio produkció - amennyiben zöld utat kap év végén - decemberben fog debütálni a mexikói közönség előtt.    

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr3215499292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása