Telenovellák Világa Magazin

„La doble vida de Estela Carrillo” – Mi lesz a folytatással?

2020. április 22. - ClaudiaTVM

A Televisa egyik legjobb művészi vénával megáldott producernője, Rosy Ocampo három évvel ezelőtt küldte harcba Estela Carrillo történetét, ami óriási sikerrel futott. Ocampo a finálét nyitva hagyta, erős utalást hagyott az esetleges folytatás számára, a kérdés azóta is aktuális: lesz folytatás vagy sem?

image_8.jpg

Estela Carrillo kettős életében Ariadne Díaz sorsáért izgulhatunk, partnerét a Televisa jóképű titánja, David Zepeda alakította.

Az elmúlt három évben időnként mindig felreppent a pletyka az estleges folytatásról, hol a producer, hol valamelyik színész nyilatkozatának köszönhetően, most Ariadne Díaz osztotta meg érzéseit a sorozattal kapcsolatban.

A bájos színésznő karrierjében két kedvenc karaktere volt, az egyik a La malquerida élén, a másik Estela szerepe volt. Díaz nem titkolja mennyire szerette volna, ha folytatódik a sztori, többször beszéltek is a munkálatok elkezdéséről, ám a startig nem jutott el a projekt. Habár a színésznő jelenleg nem kíván visszatérni a telenovellák világába, Estela szerepére mindig nyitott marad, a folytatást illetően pedig nem tudja határozottan azt mondani, hogy nem történik meg valamikor a jövőben, de azt sem tudja biztosan, hogy sor kerül rá. Szóval még mindig bizonytalan a folytatás sorsa, elképzelhető, hogy hiába várják a rajongók, sosem fog megvalósulni, de az is lehet, mint más produkcióknál, hogy évek múlva feltámasztják a történetet.

Ti teljesnek tekintitek a sorozat lezárását, vagy folytatással lenne teljes a történet?

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr9515630016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása