Telenovellák Világa Magazin

A Televisa új sorozatában Michelle Renaud és Danilo Carrera kapták a főszerepet

2020. május 31. - ClaudiaTVM

Azt is mondhatnám, ismét, hisz az álomgyár kedvelt csillagai nem először fognak együtt dolgozni, utoljára 2018-ban Nicandro Díaz siker sorozatában, a Híjas de la Luna élén estek szerelembe, alakították a produkció szimpatikus főszerelmespárját. A színészek munkakapcsolata örökre megváltoztatta életüket, hisz a felvételek alatt egymásba szerettek, ami azért volt meglepő, mert Michelle Renaud férjnél volt, épphogy édesanyává vált, Danilo Carrera pedig stabilnak mondható kapcsolatban élt, amíg nem jött Ámor és borult a megszokott élet, a színészek egymást választották. Egyrészről nagy volt a döbbenet, másrészről, ha visszatekintünk azokra az időkre, a színészek közt lévő kémia nagyon is érezhető volt, valahol sejtettük, hogy ez lesz a vége.

394fb3bc5959beb531f2735fc90ce926.jpg

A Televisa tehetségei nagy boldogságban élnek, Danilo sajátjaként neveli a színésznő kisfiát, tényleg öröm rájuk nézni.

Idén a klasszikus novellákban remeklő producer, Ignacio Sada is készen áll a visszatérésre, már be is jelentette, milyen produkcióval lepi meg a nagyérdeműt, Sada a perui Pobre diabla történetét adaptálja saját szájíze szerint, méghozzá nem is akár kiket választott a feldolgozás élére - a főszerelmespár Michelle Renaud és Danilo Carrera lett.

A Pobre diabla 2000-ben lett bemutatva Angie Cepeda és Salvador del Solar főszereplésével, a novella hozzánk is eljutott Fiorella címen, jelenleg az Izaura TV-én tekinthető meg a sorozat ismétlése.

Sada feldolgozásáról egyenlőre nem sok mindent tudni, a hírek szerint a producer Sabina címen szeretné elkészíteni a remaket, melyben egy szegény lány beleszeret egy idős vagyonos férfibe, akihez feleségül megy. A boldogságuk nem tart sokáig, a férfi súlyos beteg, miután meghal fiatal nejére és fiára hagyja minden vagyonát. A férfi családja nem nézni jó szemmel az új feleséget, a fia sem, a sok gyűlölet ellenére mégis menthetetlenül egymásba szeretnek.

A női főszerepre kezdetben Marlene Favela tűnt a legesélyesebbnek, majd Sara Corrales neve merült fel. Jelenleg a két főszereplőn kívül nincs más megerősített hír, de simán elképzelhető, hogy Sara Corrales részese lesz a szereposztásnak, negatív karakter bőrében ármánykodhat majd a szerelmesek életében.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr3515732154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása