Telenovellák Világa Magazin

Felvétel állj! A Televisa három produkciójánál leálltak a munkával a járványhelyzet miatt!

2020. június 05. - ClaudiaTVM

Nem is olyan rég a legnagyobb novellagyártó cég spártai szigorral rendelkezett a jelenleg is tomboló járvány miatt, a cég falain belül is több színész elkapta a betegséget, ezért az új produkciók munkálatai körül jött a fagyasztás, amit aztán feloldottak. A héten azonban robbant a hír, hogy a Televisa egyik produkciójának népes stábjában ketten is betegek, nagy rá az esély, hogy fertőztek. Az érintet sorozat Te doy la vida, ami jelenleg sugárzás alatt van Mexikóban, ahogy ilyenkor lenni szokott a felvételek is zajlanak, csupán hetekkel előre vannak rögzítve epizódok, így nem állhatnak le a munkával.

featured-img-of-post-158575.jpg

Lucero Suarez-ék mindent megtettek, hogy a felvételek biztonságos környezetben legyenek rögzítve, ám ez mégsem volt elég, két színész is elkapta a betegséget, ami az egyik kollégára nézve súlyos lehet, ha korábbi egészségügyi állapotára gondolunk.

A Te doy la vida színészei közül César Evora elismerte, hogy színésztársai közül ketten is betegek lettek, de az érintetek személyéről nem kíván nyilatkozni.

Diszkréció ide vagy oda, elkezdődött a csacsogás, kik azok, akik megbetegedtek, illetve kire nézve lehet súlyos a betegség. Úgy hírlik a fiatal Dayren Chavez lehet az egyik érintett, korábbi súlyos betegsége miatt pedig Jorge Salinas-ért aggódik az egész stáb. Salinas évekkel ezelőtt nagyon hosszú lefolyású tüdőgyulladásban szenvedett, akkor nem sok jót jósoltak a színésznek.

A Te doy la vida gárdája fél, de nem akarják abbahagyni a munkát, így vagy úgy, de végig csinálják, ha kell betegen is, amennyiben úgy érzik, képesek rá, legalábbis a színészek nagyobb csoportja a folytatásra hajlik, szerintük ugyanis nem lehet leállítani a fertőzés terjedését, ezért vállalják a kockázatot.

0c86b4dc123f0ff56c1c74ed19a08c4f.jpg

Pedig komolyan vették, a Te doy la vida színészei  oda figyeltek a biztonságra. A képen Jose Ron, Erika Buenfil és Jorge Salinas.

Jelenleg Suarez leállította a munkálatokat, 2 színész karanténban, teszteket akar a producernő. A történések hatására két másik producer, Rosy Ocampo és Nicandro Díaz is úgy döntött, bölcsebb, ha most ismét leállnak a felvételekkel, teszteket végeznek, és ha minden jól megy, a jövőhéten újra megy tovább a munka.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr615743504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása