Telenovellák Világa Magazin

Mostoha remake: ki lesz az a színésznő, aki Victoria Ruffo nyomdokaiba lép? – Jelöltek bőven akadnak

2020. június 25. - ClaudiaTVM

Tetszik vagy sem a feldolgozásoktól nem szabadulunk. Idén újra felvetődött a gondolat, hogy Salvador Mejía siker novellája, a La madrastra – A mostoha újabb feldogozást kap - ezúttal a Televisa égisze alatt készülne el az adaptáció. A 2005-ben bemutatott siker novellában nagyszerű gárdát vonultatott fel Mejía, főszerepben Victoria Ruffo és César Evora remekeltek, persze a történet sem volt piskóta: nagy baráti társaság közösen vakációzik, köztük a boldog házasságban élő Ruffo és Evora karakterei, a csapat egy tagját megölik, a gyanúsított Ruffo, minden ellene szól, a férj sem hisz felesége ártatlanságában. A nőt elítélik, megkezdi hosszú börtönbüntetését, közben a férj közös gyerekeiknek azt hazudj, hogy az anyjuk meghalt. Eltelik 20 év, az asszony megtörten szabadul, a bosszú fűti. A sztorit más társaság már feldolgozta elég gyengén, most ismét a Televisa-n a sor, hogy magasra tegye a lécet - pazar csapattal, újításokkal újraálmodják a történetet.

1227714-0-q80.jpg

A feldolgozás hivatalosan még nem kapta meg a vezető producerét, pletykák szerint Jose Alberto Castro bábáskodhat majd a sztori felett, ami viszont sokkal jobban érdekli most a telenovella rajongókat - ki lesz az a színésznő, aki a nagyszerű Victori Ruffo játékát próbálja meg felülmúlni?

Nos jelöltek bőven akadnak, A mostoha igazi álom szerep, az egyik legígéretesebb jelölt a főszerepre Angelica Rivera, a mexikóiak egyik kedvenc színésznője, akit utoljára 2007-ben a Destilando Amor főszerepében láthattak. A tehetséges színésznő utolsó munkája után ügy döntött, abbahagyja a karrierjét, mivel politikus feleség lett, majd az ország első asszonya, így életébe más teendők vették át az irányítást. A first lady szerep véget ért, sőt a házasság is, Rivera pedig szeretne visszatérni régi mesterségéhez, a színészkedéshez. Nagyon jó esélyekkel indul a főszerepért, az biztos, szenzációs lenne a visszatérése, ráadásul, ha tényleg Castro lesz a producer, akkor volt férje, lányai apjával dolgozhat együtt.

angelica-r.jpg

Angelica Rivera

A szerep kapcsán Erika Buenfil, Gaby Spanic, Susana Gonzalez, Daniela Castro, Lucero, Aracely Arambula, és a régóta árnyékban bujkáló nagy kedvenc, Adela Noriega neve is szóba került. A következő hetek hangosak lesznek, kikkel éled majd újjá a sorozat, ki lép majd Victoria Ruffo helyébe.

A spanyol ajkú oldalak kommentelői nagyon lelkesek, sokan Lucero, Angelica Rivera részvételének örülnének - kíváncsi vagyok, ti kit látnátok szívesen a remake női főszerepében?

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr9215948074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása