Telenovellák Világa Magazin

Mostoha feldolgozás: főszereplők bejelentve, a forgatás is kezdetét vette

2022. június 08. - ClaudiaTVM

Ahogy az már sokszor szóba került az oldalon, idén, a Televisa újraálmodja korábbi klasszikus sikerprodukcióját, a La madrasta (A mostoha) történetét. Az új adaptációt Carmen Armendáriz felügyeli, a vezető szerepet pedig az egykori szerelmes álmodozó, Aaracely Arambula kapta, partnerét pedig Andrés Palacios alakítja.

540f8d3223e372d07a89b55141544e1f_d49afe6e3b4eb7cadfe308837303ec67.jpg

A 2005-ben bemutatott La Madrasta főszereplői: Miguel Ángel Biaggio, Ana Layevska, César Évora, Victoria Ruffo és Mauricio Aspe.

A 47 éves színésznő a Televisa neveltje, pályája során rengeteg sikersorozatban varázsolta el a közönséget, ilyen volt a Sonadoras - Szerelmes álmodozók, Maria del Carmen, A szerelem ösvényei, és a Vad szív. A tehetséges csillag 2013-ban úgy döntött, enged a csábításnak és a konkurenciához, az amerikai székhelyű Telemundo-hoz igazol. A cég erős jellemű főszerepeket biztosított Aracely-nek, melyekkel a novellagyártó társaság első számú színésznője lett. Épp ezért sokan nem is gondolták, hogy a színésznő visszatér az anyatársasághoz, bár azt még nem tudni, mennyi időre szerződött, de a cég idei legnívósabb produkciójára mondott igent.

A mostoha Salvador Mejía felejthetetlen alkotásai közé tartozik, melyet 2005-ben mutattak be Victoria Ruffo és Cesar Évora főszereplésével. A sztori egy asszony kálváriáját meséli el, akit 20 évre ártatlanul börtönbe zárnak. A családanya vétlenségében senki nem hisz, férje is elfordul tőle, közös gyerekeit abban a hitben neveli tovább, hogy anyjuk meghalt. Miután a nő leüli büntetését visszatér, hogy bosszút álljon azokon, akik tönkretették, visszaszerezze gyerekei szeretetét, a nevét tisztára mossa. A hősnő Maria szerepében Aracely Arambula lesz látható, a munkálatok már elkezdődtek, már képeket is kapott a közönség, melyeken a színésznő új karaktere bőrébe bújva pózol.

image_20.jpg

Így fest Aracely Arambula új szerepében.

A férfi főszerepre a Televisa nagyágyúi mind bejelentkeztek, legnagyobb esélyesnek Juan Solert tartották, végül a TV Azteca neveltje, Andrés Palacios lett a befutó. A színész korábban már dolgozott Armendáriz-al a Paula és Paulina feldogozásában. Pályája alatt a Telemundo-nál is megfordult, 2016-tól a Televisa népes színészcsaládját erősíti.

image_1_8.jpg

A férfi főszerepnek Andres Palacios örülhet.

A munkálatok már zajlanak, ennek ellenére továbbra is sok a titok az adaptáció körül. A főszereplők mellett egyelőre annyit lehet tudni, hogy különleges részt vevőként Gabriel Soto is tiszteletét teszi  a sorozatban, valamint a gárdát Martha Julia és Marisol del Olmo is erősíti, illetve itt egy instára is kikerült videó, ami épp egy jelent forgatási szünetében készült, itt azért már látszik, hogy mégis kik kaptak lehetőséget a producerasszonytól.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Noticias (@lamadrastra.oficial) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr5617851741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása