Telenovellák Világa Magazin

Mujer de nadie: Livia Brito új sorozata hamarosan elstartól

2022. június 08. - ClaudiaTVM

Persze nem kis hazánk képernyőjén, a premier Mexikóban, a Las Estrellas műsorán lesz június 13-án.

letoltes_11.jpg

Mujer de nadie főszereplői: Arap Bethke, Livia Brito és Marcus Ornellas.

A Televisa tavalyi legsikeresebb produkciója, a La Desalmada volt Livia Brito főszereplésével, a sorozat kimagasló nézettséggel futott, hamarosan pedig visszatér a szépséges színésznő, hogy új sorozatával ismét mindenkit a tévé elé ültessen.

letoltes_1_3.jpg

Livia Brito

A Mujer de nadie munkálatait az elmúlt évek legeredményesebb producernője, Giselle González felügyeli. A sorozat egy korábbi Televisa novella, az Amarte mi pecado feldogozása. Livia mellett a férfi főszerepet a jóképű és tehetséges Marcus Ornellas kapta, mellettük pedig olyan kiváló művészek játéka emel a színvonalon, mint: Carmen Aub, Azela Robinson, Cynthia Klitbo, Arap Bethke, Ale Müller, Rosa María Bianco, hogy csak néhányukat említsem. Az ígéretes novella napokon belül bemutatkozik szülőföldjén, a távolabbi latin sorozatrajongók egyelőre a sorozat kedvcsinálójában tudnak belekukkantani. Íme:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr4817851725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása