Telenovellák Világa Magazin

Carmen Armendáriz bejelentette új sorozatának főszereplőit: nagy lett a meglepetés

2020. augusztus 23. - ClaudiaTVM

Carmen Armendáriz eddigi produkcióit elnézve nem fogja bevésni a nevét a telenovellák világa nagykönyvébe.

A producerasszony tavaly minden idők egyik legsikeresebb telenovellája, a Paula és Paulina történetét dolgozta fel, a végeredmény pedig megosztotta a közönséget. Armenáriz idén ismét hallat magáról, új sorozattal készül jelentkezni, ami a „Te acuerdas de mí” címet viseli.

A szereplőválogatás egész jó ütemben zajlik, a producer szinte már a casting elején megtalálta a sorozat férfi főszereplőjét Gabriel Soto személyében, a színész lehetőségének örülnek is a novella-fanok, női fronton azonban már más a helyzet.

gabriel-soto.jpg

Gabriel Soto az új Carmen Armendáriz sorozat férfifőszereplője. 

A latin sorozatnézők arra számítottak, hogy egy ismertebb Televisa-csillag lesz majd látható Soto mellett, Esmeralda Pimentel és Eva Cedeno részvételére számítottak, azonban Armendáriz-nak sikerült mindenkit meglepnie Fátima Molina választásával.

1269353.jpeg

Fatima Molina

Molina friss arcnak mondható a telenovellák világában, karrierjét 2015-ben a Senorita Pólvora sorozatban kezdte, majd további hasonló mellékkarakterek bőrében jutott neki lehetőség, az áttörés 2018-ban történt, amikor egy TV Azteca gyártás (Tres Milagros) élén főszerepet kapott. A Tres Milagros nem volt emlékezetes alkotás, Molina képességeit sem éltette a nagyérdemű. Épp ezért érte most meglepetésként a publikumot a színésznő választása. Bár új arcokra mindig szükség van, mégis kockázatos döntést hozott a producer Molina választásával. A közönség már most kifejezte nemtetszését, azért reméljük, kellemesen csalódni fognak a szárnyát bontogató színésznőben.

Miről fog szólni a sorozat?

A török sorozatok sikerét figyelve Armendáriz feldolgozásra adta a fejét (ismételten), a nálunk is bemutatott Az éjszaka királynője történetét adaptálja. A bejelentett főszereplők mellett olyan kiváló színészeket szerzett meg a produkció szereposztásához mint: Rebecca Jones, Guillermo García Cantú, Juan Carlos Barreto, Ana Bertha Espín, Ana Layevska, Marisol del Olmo és Federico Ayos. Az adaptáció jövő januárjában kerülhet bemutatásra a Las Estrellas műsorán, tervek szerint 80 epizódból fog állni a sorozat.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr10016173792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása