Telenovellák Világa Magazin

Emilio Larrosa legendás sorozata, a Sonadorsa – Szerelmes álmodozók feldolgozását tervezi

2020. október 13. - ClaudiaTVM

A 20 évvel ezelőtt valóságos telenovella kánaánban lehetett része a hazai latin sorozatok kedvelőinek, jobbnál jobb Televisa alkotásokat hoztak el nekünk a legnagyobb csatornák. Az egyik nagy közönség kedvenc a Sonadoras – Szerelmes álmodozók volt, melyben gimnazistákat ismerhetünk meg, bepillantást nyerhetünk életükbe, részesei lehetünk örömüknek és bánatuknak is.

telenovela-sonadoras-1.jpg

A fiatalos hangulatú sorozat Emilio Larrosa-nak köszönhetjük, aki 1998-ban mutatta be a mexikói közönségnek az álmodozókat, majd 2002-ben a Szeretők és riválisokban próbálta megidézni a Sonadoras sikerét. Larrosa mester az eltelt 20 évben sem unatkozott, igaz a régi sikerek elmaradtak.

Persze voltak nagyobb szárnyalások is, 2009-ben a Hasta que el dinero nos separe mindent vitt, de az utána gyártott próbálkozások elég gyengén muzsikáltak.

A producer a napokban érdekes spekulációra adott okot, a pletykák szerint jövőre ismét sorozattal fog jelentkezni, és ha a fáma igaznak bizonyul, Larrosa a Sonadoras történetét készül mai köntösbe öltöztetni. A hírt még kezeljük pletykaként, reméljük hamarosan kiderül, mit is tervez a következő szezonra a Televisa veteránja. Egy biztos, a Szerelmes álmodozók még ma is nézhető, szerethető sorozat, én bármikor képes vagyok újranézni az ismétlést.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1616238230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása