Telenovellák Világa Magazin

Kuno Becker visszatért! A színész Carlos Moreno új sorozatában kapott főszerepet

2020. november 01. - ClaudiaTVM

Az egykori szerelmes álmodozó hosszú évek óta az Egyesült Államokban bontogatta szárnyait, kisebb nagyobb szerepekben megízlelte a hollywoodi sikert. Láthattuk nagy mozi főszerepben, ilyen volt a Góóól 1. és 2. része, majd a hirtelen jött népszerűség után egyre kisebb szerepek találtak a színészre. A Telenovellák világa sosem felejtette el az egykori novella színészt, évről-évre akadtak producerek, akik megpróbálták visszacsábítani a Televisa égisze alá. Eredetileg a 2019-es El dragon főszerepét is Kuno Beckernek szánták a készítők, amit úgy tűnt, elvállal, majd végül Sebastian Rulli került a produkció élére.  

724350061a578b44cae75c97fe4e2c4f.jpg

Mindenki nagy döbbenetére megtörténik a visszatérés, Kuno Becker Carlos Moreno jövőre bemutatott újdonságában kapott főszerepet.

A sármos színész a Fuego Ardiente szereposztását erősíti, a történet negatív figurájának bőrében lesz majd látható.

A Televisa neves producere, Carlos Moreno napokkal ezelőtt mutatta be a gárdát, akikkel sikerre készül vinni új eredeti történetét. A sztorit Martha Carrillo és Cristina García írják, akikkel eddig több novellát is sikerre vitt Moreno. A színészek bemutatásánál a producer sejtelmesen csak annyit nyilatkozott a szinopszisról, hogy nagyszerű lesz, mikor olvasta a forgatókönyvet alig bírta letenni. A sorozatnak két hősnője lesz, egy érettebb karakter, akit a nagyszerű Claudia Ramírez fog alakítani, és egy fiatalabb, őt pedig a tehetséges Mariana Torres formál meg. Férfi fronton Carlos Ferro és José María de Tavira kapták a lehetőséget. Főgonoszok nélkül egy történet sem ér semmit, Moreno újdonságában az elmúlt évek nagy felfedezettje, Claudia Martín fogja az égig érő gonoszság lángját táplálni a nagy visszatérő Kuno Beckerrel együtt.

image_12.jpg

Claudia Martin és Kuno Becker.

Becker nagyon boldog, hogy hazatért, hisz a Televisa volt az a társaság, ahol elkezdte a karrierjét, tanulhatott és remek szerepekben bizonyíthatott.  

A már említett színészek mellett Sebastian Poza, Maya Ricote, Socorro Bonilla, Barbara Islas és Luz Edith Rojas is szerepet kaptak.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr9416268514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása