Telenovellák Világa Magazin

Eredetileg nem is Angelique Boyer kapta volna Teresa szerepét, egy másik színésznő volt a befutó

2020. december 20. - ClaudiaTVM

A legendás karakter nagyon sok színésznőnek jelentette az álomszerepet, hisz az 1989-es változatban Salma Hayek alakította a nagyravágyó szépséget, karrierje ezután a szerep után robbant be, segítette, hogy az amerikai filmiparban megvesse lábát.

A 2010-ben bemutatott feldolgozás castingján rengeteg színésznő megfordult, Ana Brenda, Sherlyn, Adriana Fonseca, Aracely Arambula, a szerepet végül Angelique Boyer kapta meg. Nemrég azonban az egyik castingon járt színésznő elárulta, eredetileg ő kapta volna a szerepet, ám végül visszalépett, így lett Boyer-é Teresa karaktere. És hogy ki volt az a színésznő, aki passzolta a szerepet? Tovább lépve kiderül!
120734596_3599539013401710_1374256962066968788_o.jpg

Angelique Boyer

A feldolgozás producere Aracely Arambula-t külön meghívta a sorozat szereplőválogatásra, ami annyira jól sikerült, hogy Arambula-nak ígérte a szerepet, ám a színésznő elbizonytalanodott, mivel akkor fejezte be a Corazon Salvaje munkálatait, nem tudott kellő figyelmet szentelni fiainak, ezért inkább úgy döntött, nem vállalja el a szerepet, hogy gyermekeivel több időt tudjon tölteni. Aracely visszalépésnek köszönhetően esett a producer választása Angelique Boyer-re, aki szintén a Corazon Salvaje szereposztását erősítette Teresa emlékezetes megformálása előtt.

aracely-arambula-foto-cortesia.jpg

 Angelique Boyer és Aracely Arambula

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr3016352408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása