Telenovellák Világa Magazin

A volt mexikói first lady, Angelica Rivera sorozata érkezik az Izaura TV műsorára

2020. december 30. - ClaudiaTVM

Angelica Rivera a 90-es évek egyik legnagyobb telenovella csillaga volt, olyan siker novellák élén remekelt, mint a La Dunea, Huracán, Angela, vagy a Destilando amor. A szép színésznő karrierje csúcsán lépett ki a telenovellák világából, mivel 2012-től férje Mexikó elnöke lett, így Rivera az ország első asszonyának szerepében találta magát.

angela-01.jpg

Rivera munkássága hazánkban is ismert, két feledhetetlen sorozata, az Angela és a Destilando Amor hozzánk is eljutott, hamarosan pedig a ma már klasszikusnak számító Angela ismétlésének örülhet a magyar telenovella közönség.

Az 1998-ban készült sorozat a színésznő első férje, Jose Alberto Castro irányítása alatt készült. Castro munkásságát nem kell bemutatnom a novella kedvelőknek, nevéhez rengeteg örök darab tartozik, köztük Angela története is, ami nálunk nem volt olyan népszerű, mint az Esmeralda, Rosalinda vagy épp a Paula és Paulina története, ami nagyon sajnálatos, mert ez a telenovella tényleg nagyszerű. Kiváló színészek és lebilincselő sztori részesei lehettek a nézők.

a2f36c96507a9ab8ca4bca96abac9498.jpg

Ármány és szerelem, na meg a bosszú

Egy festői mexikói kisvárosban, El Rosarióban él édesanyjával, Deliával (Ana Martín) és dadájával, Panchitával (Aurora Molina) Ángela Bellati (Angélica Rivera). Ángela tanárnőként dolgozik a helyi iskolában, emellett ápolja beteg édesanyát. Delia ugyanis asztmás beteg, ugyanakkor zsörtölődő, kicsit zsarnok, szeszélyes asszony. Egyedül nevelte fel Ángelát, és a pletykák szerint a múltban egy titokzatos eset történt vele, ami nagy hatással volt az életére. Ennek következménye, hogy Ángelát betegesen óvja a férfiaktól. A lány első vőlegénye, Miguel meghalt, a pletykák szerint Delia asszony ölte meg. Ángela beleszeret Julián Arizpébe (Harry Geithner), a La Santa halászhajó tulajdonosába, és hozzá akar menni. Mikor Delia ezt megtudja, éktelen haragja gerjed és mindent elkövet, hogy szétválassza a szerelmeseket.

A sorozat fantasztikus szereposztással készült, Rivera mellett Juan Soler, Ignacio Lopez Tarso, Jacqueline Andere, Ana Martin, Patricia Navidad, Olivia Bucio, Harry Geithner, René Casados és Joana Benedek emlékezetes játékának lehettünk tanúi.

A sorozat ismétlése az Izaura TV-n lesz látható, hétköznaponként 15:50-től, az első epizód január 4-én lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr9816364532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása