Telenovellák Világa Magazin

Fernando Colunga új szerepéről beszél, amit karrierje legfontosabb állomásának tart

2021. január 25. - ClaudiaTVM

A telenovellák koronázatlan királya tavaly mindenkit meglepett azzal a döntésével, hogy búcsút intett az álomgyárnak, a Televisa-nak, a cégnek, melynek égisze alatt legendás telenovellák élén harcolta ki helyét a latin sorozatok világában.
fernando-colunga-napte-2020.jpg

A jóvágású színész a konkurenciához, az amerikai székhelyű Telemundo-hoz igazolt és egy nagyszabású sorozatban, a Malverde: El Santo Patrón főszereplőjét fogja életre kelteni, aki nagyon fontos figura a mexikóiak életében. Jesús Malverde amolyan Robin Hood-féleség, napjainkban úgy szokták emlegetni, hogy a drogbárók védőszentje, ezzel pedig a narkónovella nézők tisztában vannak.

Fernando Colunga új sorozata erre a szezonra van tervezve, aztán majd meglátjuk, mi lesz belőle. A sztori Jesús Malverde bandita életén fog alapulni, aki nem csak a drogbárók, hanem a szegények és ártatlanok védelmezője is volt. Érdekes egy alak volt, az már biztos, ahogy az is, hogy ezt a produkciót várják most a legjobban a novella nézők, hisz ahogy azt a Telemundo-tól elvárható izgalmas, nívós sorozat lesz, a főszerepben Colunga-val, mellé pedig nagyon ütős stábot hoznak össze a készítők, de erről majd egy másik cikkben szót ejtek. Addig is itt az a bizonyos videó, melyben a színész áradozik új szerepéről. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Fernando Colunga (@ferfercolunga) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr9116403388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása