Telenovellák Világa Magazin

Gaby Spanic visszatér a telenovellák világába: a színésznő Mayrin Villanueva-val játszhat együtt!

2021. február 17. - ClaudiaTVM

Igazán izgalmas telenovella szezon elé nézünk, újdonságok és régi remekművek adaptálása vár ránk. Maradjunk is a feldolgozásoknál, amik legyünk őszinték megosztják az embereket, mindig azt lehet ilyenkor olvasni különböző fórumokon, hogy az eredeti jobb, felesleges a leporolás, csak ritka esetben hangosak a rajongói oldalak és a szakmabeli kritikusok a dicsérettől. Anno egészen pontosan 2008-ban a Telemundo-nál büszkék lehettek magukra az alkotók, Victoria Ruffo főszereplésével készült Victoria - ami az 1993-as Senora Isabel feldolgozása volt - óriásit robbant, imádta a közönség és a kritikusok is. Idén ez a történet ismét képernyőre kerül, a feldolgozás a Televisa égisze alatt történik.

A szerepek kiosztva, még botrány is jutott a castingra, a nagy bejelentések mellett pedig az is kiderült, hogy a hazánkat megjárt táncoslábú díva, Gaby Spanic ismét a Televisa falai mögött dolgozhat, igaz míg egyik szeme boldog, a másik nyilván szomorú, hisz a csillag nem a főszerepet kapta, amire nem titok, hogy nagyon fájt a foga.

146309099_3729248023856191_1422797822845992487_n.jpg

Gaby Spanic

Tovább lapozva minden kiderül a Televisa nagy dobásáról.

Senora Isabel sztorijában a hősnőnk közel jár az 50. életévéhez, boldog házasságban él és 3 gyermek szerető édesanyja. Az új változatban Alicia-nak fogják hívni a karaktert és a 25. házassági évfordulóján szembesül a csúf igazsággal, hogy imádott férje megcsalja, már 2 éve hűtlen hozzá, majd el is hagyja a nejét fiatal szeretőjéért. Az összetört szívű Alicia nem keresi a szerelmet, gyermekeinek akar élni, ám Ámor nyila mégis eltalálja egy ifjú fiatalember személyében, akibe Alicia egyik lánya is szerelmes lesz. Alicia karakterét szerette volna Gaby nagyon eljátszani, ám esélye se volt, hiába írta a média a jelöltek közt. A Televisa határozottan Mayrin Villanueva mellett tette le a voksát.

mayrinvillanuevamentir_para_vivir_63.jpg

Mayrin Villanueva

Az 50 éves Mayrin nagyon pezsgő éveken van túl, remek telenovellákban bizonyított az elmúlt években, pedig néhány évvel ezelőtt azt a kellemetlenséget is át kellett élnie, hogy miután felkérték egy főszerepre, a forgatás előtt néhány nappal rúgták ki a korára hivatkozva. Ez a sorozat az En tierras salvajes volt, amiben végül Claudia Alvarez vette át Mayrin helyét. A színésznőt nem törte meg a kellemetlenség, sőt azt is mondhatjuk karrierje egyik legjelentősebb szerepe elé néz.

A Televisa-nál ütős szereposztás volt a cél, ennek reményében az egyik legnagyobb kedvenc, Eduardo Yanez kapta az egyik főszerepet. Sajnos kár volt előre örülni, Yanez rossz egészségügyi állapotára hivatkozva visszalépett a szereptől, így helyére Alexis Ayala került. Igaz a pletykalapok attól hangosak, Yanezt elküldték, mivel megint tiszteletlen volt a média egyik képviselőjével. Ironikus, hogy Ayala figurája neves újságíró lesz, aki jóval fiatalabb nőre cseréli a feleségét.

alexis-ayala-es-ezequiel-860x480.jpg

Alexis Ayala

Lényegiben a fontos karaktereket életre keltő színészek neve már be lett jelentve, Marcus Ornellas lesz a fiatalabb sármőr, aki elcsavarja majd Mayrin által játszott Alicia fejét. A tehetséges Scarlet Gruber is részese lesz a produkciónak, a színésznő Ayala karakterének a szeretője lesz.

1678604a203eb621fb896369df15f9b0.jpg

Marcus Ornellas

Mayrin és Alexis gyerekeit Isabel Burr, Carlos Said és Isidora Vives alakítják.

mv5bmwqzntvknzutmzayoc00nzk1ltkwnzatyzy4zgq1zgi2zju4xkeyxkfqcgdeqxvymzm4mjm0nzg_v1.jpg

Isabel Burr

Ahogy már szó esett róla Gaby Spanic is részese a szereposztásnak, sokak nagy kedvence 7 éve játszott utoljára telenovellában, az álomgyár, a Televisa színeiben pedig több mint 10 évvel ezelőtt. Akkor botrányos volt az elválás, mivel Gaby nem igazán vette jó néven, hogy a Soy tu duena-ban nem ő kapta a főszerepet. A színésznő új karakteréről annyit lehet tudni, hogy Alicia jó barátnője lesz, aki nehezen viseli, hogy közelít az 50-hez, ezért fiatal szeretőket tart, szereti a szépészeti beavatkozásokat.

Hősnőnk anyját a legendás Susana Dosamantes kelti életre, valamint olyan nagy nevek részesei a produkciónak mint Roberto Mateos, Lore Graniewicz, Gaby Carrillo, és Gabriel Soto lánya, Elissa Marie.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr3016430886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása