Telenovellák Világa Magazin

A Reyes fivérek 18 év után visszatérnek: Mario Cimarro legendás sorozata 2. évadot kap!

2021. május 24. - ClaudiaTVM

Az amerikai székhelyű telenovellagyártó társaság, a Telemundo megerősítette, hogy folytatást készít az egyik legsikeresebb saját gyártású alkotásukhoz, a Pasion de Gavilanes (A szenvedélyek lángjai) történetéhez.

juan-alfonso-baptista-mario-cimarro-y-michel-brown.jpg

A Reyes fivérek: Juan Alfonso Baptista, Mario Cimarro és Michel Brown.

A Reyes fivérek 18 évvel ezelőtt mutatkoztak be a novellakedvelő közönség előtt. A bosszúsztoriban a három fivér azzal a szándékkal vállalt munkát az Elizondo birtokon, hogy megbosszulják húguk halálát. A sorozat igazi klasszikus darab, tele ármánnyal, szenvedéllyel és persze jó néhány mosolyfakasztó pillanattal. A Telemundo gyöngyszeme emlékezetes szereposztásban készült, a legidősebb fivér szerepében Mario Cimarro remekelt, öccseit Juan Alfonso Baptista és Michel Brown alakították, női fronton Danna Garcia, Paola Rey és  Natasha Klauss formálták meg a főhősnőket. A sikeres sorozat 2014-ben kapott egy újragondolást a Telemundo égisze alatt, a Tierra de Reyes modernebb köntösbe lett öltöztetve, a régi sikerét mégsem tudta túlszárnyalni. Idén azonban újra elő kerül a történet, hogy a békés, boldog befejezés után új esemény zavarja meg a Reyes-ék életét.

A People en Espanol információi szerint még idén elkezdődnek a munkálatok a folytatást illetően. A megerősített hírek szerint boldog családapaként térnek vissza a fivérek, az Elizondo lányok oldalán családot alapítottak, irigylésre méltó életüknek egy gyilkosság vet véget, amivel a család egyik ifjonc tagját gyanúsítják.

d1b21b56969b8e4ad5cafeffc8594665.jpg

Elizondo nővérek: Paola Rey, Danna Garcia és Natasha Klauss.

Kikre számíthatunk a folytatásban?

A Telemundo-nál egyenlőre mélyen hallgatnak arról, hogy milyen szereposztásra lehet számítani. Az evidens az lenne, hogy a 2003-as változat szereplői mind visszatérnek, ám nem minden színész hajlandó részt venni a folytatásban.

Míg Paola Rey nagyon szívesen bújna ismét Jimena bőrébe, örömmel dolgozna együtt a régi csapattal, addig Michel Brown nem tudja elképzelni magát Franco szerepében.

Mario Cimarro-val már más a helyzet. A vonzó és tehetséges színész rossz természetéről híresült el a telenovellák világában, a Telemundo-t is elég viharosan hagyta ott, ennek ellenére szívesen visszatérne Juan Reyes bőrében, mivel imádta a karaktert és a sorozatot is.

mario-cimarro-foto--rti-television.jpg

Mario Cimarro és Danna Garcia

Az biztos, a Telemundo nagy meglepetést okozott a folytatást illetően, ám öröm helyett rengeteg kérdés merül fel a nézőkben. Amennyiben kitart a cég a folytatás mellett, mi a szándéka a Pasion de Gavilanes főszereplőivel? Hisz mégis csak úgy lenne az igazi, ha a régi csapatott újra összehoznák, kiegészítve friss arcokkal. Milyen jó is lenne együtt látni 18 év után Mario Cimarro és Danna Garcia párosát.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr5016570498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása