Telenovellák Világa Magazin

Jose Ron javában forgatja új telenovelláját: a színész ismét Livia Brito-val játszik főszerepet

2021. május 24. - ClaudiaTVM

A Fiorella szerelmeseit újra összehozta az élet, Jose Ron és Livia Brito ismét odáig lesznek egymásért az új Jose Alberto Castro novellában.

muchacha-italiana-viene-casarse-stars-livia-brito-and-jose-ron.jpg

Castro mester idén bemutatásra kerülő sorozatában adaptálásra adta a fejét, egy kolumbiai sorozat, a La Dama de Troya történetét meséli el saját stílusában. A La Dame de Troya óriási sikerrel futott Amerikában és Európa számos országában, a producer nagyon sokat vár a feldolgozástól.

Újabban a bosszúsztorik nagyon kedveltek, a La desalmada címet viselő feldolgozás is ilyen lesz.

A revansra Livia Brito éhezik. Brito Fernanda-t kelti életre, a fiatal nő élete a nászéjszakáján válik pokollá. Férje ellensége betör hozzájuk, a férfit megöli, Fernanda-t pedig megerőszakolja, majd a férje után küldi, csakhogy életben marad. Fernanda megfogadja, hogy bosszút áll, megkeresi azt a férfit, aki tönkretette.

A szereposztás az valami elképesztően jó lett, a probléma csak az, hogy úgy fest a Televisa-nál szándékosan űznek csúfot a telenovellákból, ugyanis a fiatal szereplők szüleit olyan színészek keltik életre, akikkel szinte egyidősek, csupán pár év van köztük. Erről még lesz szó, addig is Brito és Ron mellett rájuk lehet számítani: Eduardo Santamarina, Marjorie de Sousa, Marlene Favela, Sergio Basánez, Kimberly Dos Ramos, Laura Carmine, Alberto Estrella, Francisco Gattorno, Gonzalo Garcia Vivanco, Azela Robinson, Alejanra Garcia és Daniel Elbittar.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr4916570482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása