Telenovellák Világa Magazin

Emlékszel még az Esmeralda sorozat félelmetes Dr. Malaverjére? Nézd meg milyen sármos volt a színész fiatalon

2021. május 30. - ClaudiaTVM

A 90-es években valóságos gyöngyszemek érkeztek a hazai képernyőkre a telenovellák földjéről, a műfaj iránti vonzalom erősítéséhez olyan klasszikus sorozatok járultak hozzá, mint az Esmeralda. Az 1997-es produkcióra a mai napig emlékszik a közönség, még az ifjak is tudják, ki az a Jose Armando, de még az olyan barátságtalan arcokra is emlékeznek az emberek, mint Dr. Lucio Malaver.

161884139_3baa53.jpg

Minden történetben szükség van aljas karakterre, a híres szappanoperában az égett arcú Dr. Malaver volt ez a figura. A cselekményben a kemény tekintetű férfi beteges szerelmet érez a hősnő iránt, úgy gondolja, Esmeralda csak az övé. Dr. Malaver szerepében Salvador Pineda remekelt. Pineda emlékezetes alakítást nyújtott, utálták is a nézők, sokan nem is gondolnák, hogy fiatalabb éveiben milyen vonzó volt a színész.

Salvador Pineda nem csak telenovellákban, rengeteg filmben és színdarabban szerepelt, jelenleg is aktív, a közönség imádja alakításait.

 salvador-pineda.jpg

Karrierje során erős fellépésű karakterek bőrében brillírozott, köszönhetően tehetségének és férfias kisugárzásának.

 unnamed.jpg

Az 1985-ös Tú o nadie szereposztásában Lucia Mendez-el és Andrés García-val. A sorozat több feldogozást kapott, az egyik legemlékezetesebb a 2009-ben bemutatott Sortilego (Kettős játszma) volt, melyben David Zepeda formálta meg Pineda híres karakterét.

 mv5bndbimwiyzjutmdizny00mtlhltljmjetntmwmzaym2jjytrmxkeyxkfqcgdeqxvymjq4ndaymdi_v1.jpg

Az 1986-ban bemutatott El camino secreto sorozatban Daniela Romo-val.

w12.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr4916576498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása