Telenovellák Világa Magazin

William Levy fia szappanoperában debütált: az Árva angyal csillagának fia szülei nyomdokaiba lép

2021. július 25. - ClaudiaTVM

A művészvilágban gyakori, hogy a csemete a szülei nyomdokaiba lép, William Levy elsőszülöttje is próbát tett a kitaposott úton, igaz ma már inkább a sportban, azon belül is a baseballban találta meg a helyét.

b7b4c38735ba12c3be1787e361a01553.jpg

A telenovellák ügyeletes szívtiprója, William Levy gyakran mutat családi képeket közösségi oldalain feleségéről, Elizabeth Gutierrez-ről, és két közös gyönyörű gyermekükről, Christopher-ről és Kailey-ről. A színészre feltűnően hasonlít a fia, a most 15 éves Christoper Alexanderről sokan nem is gondolnák, hogy már kipróbálta magát a telenovellák világában.

A titkot Alberto Gómez osztotta meg a nagyérdeművel. Gómez neve a telenovella rajongóknak a 2007-es Venevision novell az Acorralada-ból lehet ismerős, az úriember írta a történetet, nemrégiben pedig instagram oldalán tett közzé egy régi videót, melyben lerántotta a leplet, hogy a sorozat főszereplő párjának románcából született babát, William és Elizabeth kisfia alakította.

131027554_3796335940388682_5674687347918714667_n.jpg

Christopher még nagyon pici volt a felvételeken, a stábot teljesen elvarázsolta, és persze a nézőket is. Ebben a novellában egyébként a szülők is játszottak, így jöhetett az ötlet, hogy a pár gyermeke is részese legyen a sorozatnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Alberto Gomez (@albertoescritorgomez) által megosztott bejegyzés

A már említett videóból árad a szeretet, amit a színészek Levy fia iránt tanúsítottak, a kamera mögött pedig a büszke szülőket is lehet látni egy röpke pillanat erejéig.

Levy fia remekel a baseballban, ebben a sportban képzeli el a jövőjét, az azonban biztos, sok novellanéző örülne, ha a fiú egy nap mégis a telenovellák világát választaná. 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr3116637924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása