Telenovellák Világa Magazin

Altair Jarabo csatlakozik a Telemundo-hoz: a színésznő élete első főszerepének örülhet

2022. augusztus 15. - ClaudiaTVM

A 36 éves tehetséges mexikói színésznő, Altair Jarabo 1993-óta van a színészi pályán, karrierje során számos emlékezetes szerepben bizonyította tehetségét. Jarabo főként negatív karakterek bőrében brillírozott, bármennyire is vágyott rá, a hősnői szerepek elkerülték. Most azonban megtört a jég, a fenomén a konkurencia, a Telemundo égisze alatt kóstolhat bele a novella hősnők életébe.

altair-jarabo-luce-curvas-jumpsuit.jpg

Altair Jarabo

A színésznő Arap Bethke és María Elisa Camargo oldalán kapott lehetőséget a Juego de mentiras címet viselő szériában.

A sorozat felvételei a héten kezdődnek Miami-ban. A sztoriról annyit lehet tudni, hogy eredeti történet lesz, melyben a főszereplő (Arap Bethke) felesége rejtélyes módon eltűnik (María Elisa Camargo). A nő eltűnésében a férj az első számú gyanúsított. A kétségbeesett férfi magánnyomozásba kezd, retteg, hogy 8 éves lányát elveszik tőle. Magánakciója közben ráébred, a felesége végig hazudott neki, kettős életet él. Jarabo nemrég közösségi oldalán áradozott az új szerepéről, izgatottan fecsegte el, hogy végre pozitív figura bőrében varázsolhatja el a nézőket.

image_2_10.jpg

A színésznő csak úgy ragyogott, mikor arról nyilatkozott, mennyire örül, hogy végre a Telemundo égisze alatt dolgozhat, igazi álomcsapatnak lett a tagja. A szereposztás tényleg nagyon ütős, a már említett három színész mellett helyet kapott még a fedélzeten: Eduardo Yánez, Rodrigo Guirao, Cynthia Klitbo, Camila Nunez, Patricio Gallardo, Alicia Machado, Alberto Casanova és Gabriela Vergara.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr7117908899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása