Telenovellák Világa Magazin

„El amor cambia de piel”: Nicandro Díaz új telenovellája forog!

2021. augusztus 20. - ClaudiaTVM

A Televisa sikeres producere újra munkába állt, készülő sorozata parádés szereposztásban, novemberben mutatkozik be a mexikói közönség előtt.

Nagy az izgalom Díaz mester új munkájának háza táján, elég csak annyit kikotyognom, hogy főszerepben David Zepeda és Susana Gonzalez párosának lehet örülni. Na, de ne rohanjunk rögtön a szereposztásig, kezdjük az elején.

e5odsvcwqaitxgc.jpg

David Zepeda és Susana Gonzalez

Díaz utolsó munkája, a La mexicana y el güero tavaly nyáron startolt, a sztori nem eredeti ötlet alapján készült, de ez megszokott a mestertől, szeret feldolgozásokat készíteni. Idén is így lesz. A producer egy kolumbiai sorozatot, a La quiero a morir történetét viszi képernyőre egészen lenyűgöző szereposztásban. Ahogy már említettem Zepeda és Gonzalez kapták a főszerepet, mellettük Sergio Sendel, Luis Felipe Tovarr, Omar Fierro, Carmen Salinas, Chantal Andere, Carlos de la Mota, Luz Elena Gonzalez,Lissete, Ricardo Franco és két rég látott színésznő, Adriana Fonseca és Michelle Vieth részvételének lehet örülni.

ror0611-35-650x433.jpg

A producer és a sorozat főszereplői.

A sztori nagyon izgalmasan hangzik. A hősnő, akit Gonzalez formál meg 20 éve boldog házasságban él férjével és gyerekeikkel, épp házassági évfordulóra készül a család. Csakhogy a férj a neje legjobb barátnőjével folytat viszonyt, a nagy napon együtt szöknek meg. Az asszonyra marad a bánat és a sok adósság, amit férje ráhagyott. Az egyik hitelező pedig nagyon akarja, ami neki jár.

A munkálatok nagy erőkkel zajlanak, négy színész megmutatta új külsejét, nézzük is meg együtt, hogy mutatnak.

David Zepeda ezzel a képpel mutatta meg, miként néz majd ki karaktere, Chente bőrében, a rajongók teljesen odáig vannak érte, nem győzik dicsérni, milyen jóképű.

image_1_3.jpg

Adriana Fonseca utolsó telenovella szereplése a Telemundo színeiben, a Corazón valiente élén volt, a Televisa-nál utoljára 2007-ben dolgozott, ez lesz a nagy visszatérése. A sorozatban Lucia-t alakítja, egy kedves, szerető nőt, akit a környezetében mindenki szeret.

image_14.jpg

A negatív karakterek királynője, Chantal Andere új szerepében Constanza-t alakítja, akit a színésznő úgy jellemez, hogy a nő, akit nem akarsz ellenségednek.

image_2_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr9716665830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása