Telenovellák Világa Magazin

Szenvedélyek lángjai 2. évad, Mario Cimarro legendás sorozata visszatér: ők azok a színészek, akik biztos részesei lesznek a folytatásnak

2021. október 18. - ClaudiaTVM

Ahogy arról már értesülhettetek a Telemundo fejesei merész döntésre szánták el magukat, feltámasztják a társaság 2003-ban bemutatott sikernovelláját, a Pasion de Gavianes-t (idehaza a szenvedélyek lángjai címen futott). Mario Cimarro és Danna Gracia főszereplésével készült produkció anno 188 epizódot élt meg, a közönség imádta, a Reyes fivérek története az egész világot letarolta.

0d7e67d5782e995fc9eefd1ad836b89a.jpg

Mario Cimarro és Danna Garcia a sorozat főszereplői.

A sorozat tisztes lezárást kapott, soha senki nem gondolta volna, hogy 18 év után újra előkerül a megismert csapat, új fejezet nyílik a történetben.

Az első évad sztorijában a Reyes fivérek bosszúja kapta a főszerepet, a három összetartó testvér húguk halálát készült megbosszulni, útjuk az Elizondo bitrokra vezetett, revans helyett azonban szerelemet találtak a hacienda három nővérének személyében. A sok bonyodalom szenvedéllyel, ármánnyal, és persze humorral szőtt történet méltó lezárást kapott. A folytatás szerintem soha nem volt tervben, így ennyi év után pedig még meglepőbb a csapat visszatérése, merthogy Michel Brown (Franco Reyes) kivételivel a régi főszereplők mind visszatérnek, méghozzá nagy örömmel.

image_2_2.jpg

Mario Cimarro (Juan Reyes), Juan Alfonso Baptista (Oscar Reyes), Natasha Klauss (Sarita Elizondo), Danna Garcia (Norma Elizondo) és Paola Rey (Jimena Elizondo), a fő ötös találkozójáról már kép és videó is készült, ezzel is megerősítve, hogy készülőben a sorozat. A régi csapatból Zharick León, Kristina Lilley részvétele is biztos, és persze rengeteg új arccal bővül a közönségkedvenc széria.

image_3_1.jpg

A történet a Reyes fivérek gyerekeire épül, ők keverednek majd galibába, ami biztos, hogy Juan-nak és Norma-nak 3 fia lesz, őket Bernardo Flores, Sebastian Osorio és Juan Manuel Restrepo keltik életre. A szereposztást erősíti még Sergio Goyri, Camila Royas, Alejandro LopezYare Santana, Jerónimo Cantillo, Germán Quintero, Constanza Hernández, Ángel de Miguel, Boris Schoemann, Jacobo Montalvo, Jhonatan Bedoya, Sebastián Vega, Valeria Caicedo, Katherine Porto és Álvaro García.

image_5_1.jpg

Miről fog szólni a sorozat?

Ahogy már érintve volt a Reyes csemeték mozgatják a szálakat. Szeretet városukban tragikus gyilkosság történik, a gyanúsított az egyik Reyes ifjú. Családi összefogás, új szerelmek és árulás bontakozik ki a nézők szeme előtt.

A csapó már elcsattant, premier jövőre várható.

A sorozat anno óriási sikerrel futott, a Televisa is készített adaptációt belőle, sőt évekkel ezelőtt a Telemundo is újraálmodta, most pedig jön az eredeti verzió folytatása. Jöhetnek a vélemények kedves novella-fanok, örültök a 2. évadnak, vagy teljesen feleslegesnek tartjátok a Telemundo ezen lépését?

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr916727030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása