Telenovellák Világa Magazin

Meghalt Dora Cadavid, a Betty, a csúnya lány feledhetetlen színésznője

2022. február 05. - ClaudiaTVM

Idén január 31-én örök álomra hajtotta a fejét Dora Cadavid, a színésznőt a magyar novellanézők a Betty, a csúnya lány melegszívű Inesita szerepében ismerhették meg.

fotojet_2022-01-31t210020_626.jpg

A kolumbiai színésznő gyermekként került a televíziózás világába, pályája alatt rengeteg produkcióban vett részt, egyik leghíresebb szerepe Fernando Gaitán sikersorozatában, a Betty, a csúnya lányban volt. A művésznő 2018-óta idősek otthonában élt, mivel úgy érezte, kora és betegsége miatt nem élhet egyedül, a családja számára pedig nem szeretne teher lenni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

lornacepeda (@lornacepeda) által megosztott bejegyzés

 

A művészvilág fájó szívvel búcsúzik a sokoldalú csillagtól, a közösségi oldalakat elárasztották a megható képek, melyekkel Dora Cadavid-ra emlékeznek. A színésznő 84-éves volt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr8217205078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása