Telenovellák Világa Magazin

Véget ért a szerelem: az Árva angyal sármos színésze, William Levy elhagyta gyermekei anyját!

2022. február 07. - ClaudiaTVM

A se veled, se nélküled románc közel 20 évig tartott, a pontot a színész tette a kapcsolat végére.

image_2_4.jpg

Véget ért a szerelem: Elizabeth Gutierrez és William Levy.

William Levy és Elizabeth Gutierrez igazi álompárnak számítottak a telenovellák világában, szerelmük a nézők szeme előtt bimbózott, kapcsolatukból két gyönyörű gyerek született, a 15 éves Christopher, és a 11 éves Kailey. William a legnagyobb szeretetben, tiszteletben tervezi (tervezte) bejelenteni a válás hírét közös döntésre hivatkozva, de továbbra is egy család maradnak, a legnagyobb szeretetben nevelik  gyerekeiket. A nem várt szakítást nagy döbbenettel fogadta a közönség, hatására régi pletykák elevenedtek fel újra, melyben sokan Elizabeth Gutierrez-t azzal vádolják, hogy a gyerekekkel próbálta meg maga mellé láncolni a nők bálványát.

Múltidézés, 2009, a nagy szerelem éve

Rég volt, tán igaz sem volt, akár így is lehetne kezdeni, az igazság azonban más. 2009 emlékezetes esztendő volt William Levy életében, főszerepet kapott Carla Estrada sikersorozatában, a Sortilegio-ban, a produkció munkálatai alatt találkozott Jacky Bracamontes-el, akivel első látásra szerelembe esett, legalábbis a szóbeszéd szerint. Gond csak az volt, hogy Levy ekkor Gutierrez-el alkotott egy párt, kisfiuk már megvolt, mégis csapta a szelet Bracamontes kisasszonynak. A páros közt a kémia tagadhatatlan volt, még a vak is látta, hogy több van köztük, mint munkakapcsolat, aztán robbant a bomba, hogy érkezik a második baba Levy és Gutierrez kapcsolatában, így véget is ért a Jacky Bracamontes-el való munkán kívüli kapcsolat.

image_18.jpg

William Levy és Jacky Bracamontes

Az érintettek sosem nyilatkoztak a témával kapcsolatban, ám a közönség már akkor is azt a véleményt fogalmazta meg, hogy Gutierrez a gyerekekkel láncolta magához a színészt.

image_1.png

William Levy családjával.  

A régi pletyka pár éve került újra elő, amikor Jacky Bracamontes az önéletrajzi könyvében elismerte, hogy viszonya volt Levy-vel. A ma már öt gyermekes családanya úgy fogalmazott, hogy Levy azt állította, nincs együtt fia anyjával, így randevúzni kezdtek, majd egyszer csak elé állt és közölte, hogy az exe terhes tőle. Jacky ekkor teljesen kiakadt, meg is kérdezte Levy-től, ha nincs együtt a feleségével, akkor kitől lett terhes, talán a szentlélektől? A könyv megjelenése után Levy és Gutierrez szűkszavú maradt, Gutierrez tiszteletlenségnek tartotta Jacky sorait családjaikra nézve, majd a napokban ismét előkerült a téma.

image_3_3.jpg

Elizabeth újfent megkapta, hogy a gyerekekkel láncolta magához a férjét, a nem túl kedves megjegyzésre röviden reagált, egy férfit sincs szüksége magához láncolni, különben is, neki csak két gyereke van, de van olyan színésznő, akinek sokkal több a csemetéje, őt kéne megkérdezni a témában. A cicaharc kezdetét vette, mindenki számára világos, hogy Gutierrez Jacky-re gondolt megjegyzésével. Mindeközben Jacky Bracamontes közösségi oldalán boldogságban úszó, családi videók és képek ömlenek az ember nyakába.

 

Levy élvezi a szabadságot, a gyerekeit pedig imádja!

A válás bejelentése óta William Levy-vel madarat lehet fogatni, élvezi a szingli létet. Természetesen a pletyka másról is megy, egy titokzatos harmadik fél személye is felmerült, akivel Levy utolsó szappanoperája, a Café con aroma de mujer felvételei alatt ismerkedett meg. Egy azonban biztos, a színész imádja a gyermekeit, és továbbra is jelen lesz életükben.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr5217285142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása