Telenovellák Világa Magazin

Elcserélt élet: új brazil telenovella érkezik az RTL KLUB műsorára

2022. augusztus 17. - ClaudiaTVM

Jövő hét hétfőtől új szappanopera költözik az RTL KLUB műsorára. Az Elcserélt élet hétköznaponként 16:40-től lesz látható.

caua-reymond_fy1.jpg

A sorozat főszereplője: Caua Reymond.

A sorozat egészen friss darab, 2020-ban készült Caua Reymond, Aline Morales és Andreia Horta főszereplésével.

A sorozat munkálataira hatást gyakorolt a pandémia. Volt rá precedens, hogy a felvételeket le kellett állítani. A sorozat legyártása nagyon szigorú előírások szerint folytatódott, a munka 2021 szeptember 24-én ért véget.

Ahogy azt a név is sugallja, egy ikersztorit kapnak a nézők: két testvér, akik mit sem tudnak egymásról. Az egyik árvaházban cseperedett fel, a másik pedig gazdag családban élte az életét. A sors azonban úgy hozza, hogy a két fivér találkozik. A gazdag Renato élete tragikusan alakul, meghal. Christian arra kényszerül, hogy átvegye testvére helyét, mert csak így tudja megóvni szerettei életét.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr8317910397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása