Telenovellák Világa Magazin

Sortilegio feldogozás a láthatáron: az új változat Jose Alberto Castro bábáskodása alatt készül

2022. augusztus 21. - ClaudiaTVM

A telenovellák világában számos olyan nagyszerű történet található, melyekre nem érvényes az idő múlása, egyszerűen nem mennek ki a divatból. Az egyik ilyen alkotás a Tú o nadie, mely időnként újra és újra feldolgozásra kerül. A történetet utoljára 2009-ben Carla Estrada porolta le és vitte sikerre parádés szereposztásban.

5-2.jpg

A Sortilegio főszereplői: William Levy, Jacky Bracamontes és David Zepeda.

Idén is előkerült a szerelmi sztori, ezúttal Jose Alberto Castro bábáskodása alól érkezik a nem mindennapi történet.

A történet hősnője egy szerény lány, aki épp férjhez megy élete szerelméhez. A boldogsága néhány napig tart, a fiatalember meghal. A hősnő ekkor tudja meg az igazságot férjéről, vagyis hogy mesésen gazdag. Miközben beköltözik a férj családjának házába, kapja is a második pofont. A férje nagyon is él.

sortilegio-a-cool-tv-n-01160237.jpg

William Levy és Jacky Bracamontes

A Sortilegio-ban annak idején Jacky Bracamontes remekelt, az új változatban Bárbara de Regli kapta a lehetőséget. A színésznő szerepeit nézve ez az ő nagy lehetősége, merthogy eddig jelentéktelen alkotásokban szerepelt. Regli-ről sokat lehet a médiában olvasni, de ezek a cikkek nem a színészi képességét éltetik. Főleg fiatalon anyává válása, és kockás hasa a téma. Sokak szemében érthetetlen, hogy miért ő kapta a főszerepet.

image_1_14.jpg

Jacky Bracamontes és Bárbara de Regli

Férfifronton Matía Novoa lett a befutó. A színész az elmúlt években egyre magasabbra kúszik a színészi ranglétrán, ezzel a szereppel még egy óriási lépést tett a trón felé.  

869b60709301d7076307907fb9d8b92b.jpg

Matias Novoa

A gonosz fivér szerepében Diego Amozurrutia készül hódítani. Anno David Zepeda mesterien formálta meg ezt a figurát.

4423430.jpg

Diego Amozurrutia

A fiúk édesanyját a nagyszerű Rebecca Jones alakítja.

image_27.jpg

Matias Novoa, Mar Contreras, Rebecca Jones és Diego Amozurrutia.

A sorozatban Mar Contreras is szerepet kapott, ő az előkelő család lánygyermeke, aki nagyon rossz szemmel tekint majd a betolakodó feleségre.

f4391b0345baf5967cf418ebfe897c8f.jpg

Mar Contreras

A feldolgozás egyelőre még cím nélkül él, a premierdátum sem biztos, de a felvételek már ezerrel zajlanak. Amint több információ lesz az új Castro sorozatról, az olvasható lesz az oldalon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr3617912801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása