Telenovellák Világa Magazin

Rubi remake: csattant a csapó!

2019. július 21. - ClaudiaTVM

És elkezdődött, amitől oly sokan tartottunk!

A Fábrica de Suenos gőzerővel hozzá látott a harmadik remake munkálataihoz, a Paula és Paulina, valamint a Cuna de Lobos után az ördögi szépségű Rubi felvételei is elkezdődtek.

Már egy hivatalos sajtó felvonulás is volt, szinte mindenki tiszteletét tette, aki számít, csupán egy-két karakter kilétét övezi titok.  Ahogy arról már értesülhettetek Camila Sodi alakítja a becsvágyó csábítót. A színésznő igazolása valóssággal komment háborút indított el, többen tiltakoztak Sodi főszereplése ellen. Thalia unokahúga eddigi pályafutása alatt nem varázsolta el a nagyérdeműt, sem pedig a kritikusokat. Alakításai tulajdonképen sosem részesültek magasztalásban, negatív kritikát ellenben rendesen kapott. Még jóval a csating kezdete előtt a telenovella rajongók Claudia Martin-nak szurkoltak a szerepet illetően (az oldalhoz tartozó facen kimagasló arányban Ti is Martin-t szerettétek volna a szerepben látni). Még mindig megy a fintorgás Sodi miatt olyannyira, hogy a pletykalapok értesülései szerint Claudia Alvarez keze is benne volt Sodi választásában.  Nem ez az első esett, hogy a María (Simplemente Maria) csillaga kihasználva befolyásos férjét, belekontárkodik ki kapjon szerepet a Televisa-nál. Korábban Altaír Jarabo ellen áskálódott sikeresen, elképzelhető most is volt beleszólása a dolgok alakulásába.

Férfi fronton nagy volt az öröm, a Televisa jóképű színésze, Jose Ron kapta a lehetőséget, valamint egy másik úriember, Rodrigo Guirao Díaz, akinek ez lesz a debütálása az álomgyár színeiben.

67403050_929880774028003_8922363853824589824_n.jpg                   Együtt a három főszereplő: Jose Ron, Camila Sodi és Rodrigo Guirao Díaz.

 

Az újabb felháborodást Mayrin Villanueva váltotta ki, a szép színésznő Rubi elgyötört beteges édesanyját fogja alakítani. A héten felmerült szóbeszéd igaznak bizonyult, a kedves és meleg szívű Maribel karakteréért Kimberly Dos Ramos lesz felelős. A venezuelai tehetség nagyon jó éveket tudhat maga mögött, sok izgalmas figurát tett emlékezetessé. Az öröme talán nem a legőszintébb, hisz nagy reményekkel kopogtatott Rubi szerepéért, helyette a másodhegedűs posztot csípte el.  

 

A remake fedélzetén Lisardo Guarinos (Arturo de la Fuente), Tania Lizardo(Cristina), Ela Velden, Henry Zakka(Boris), Ruben Sanz, Alfredo Gatica(Loreto), Marcus Ornellas, Giuseppe Gamba, Paola Toyos és Alejandra Espinoza is helyett kapott. Espinoza is Rubi szerepét célozta meg, helyette Sonia-t fogja életre kelteni.  A feldolgozás 25 epizódosra tervezett, talán csak pár résszel lesz rövidebb vagy hosszabb. A készítők új élményt ígérnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr515369536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása