Telenovellák Világa Magazin

„La mujer del diablo”: Jose Ron Carolina Miranda megszállottja lett

2022. augusztus 16. - ClaudiaTVM

A múlt hónapban egy új streaming platform indult Mexikóban és az Egyesült Államokban, a Vix+, melyre a Televisa, Univision és a W Studios összefogásában készülnek a produkciók. A platformra került María Félix életét bemutató széria, illetve egy 8 részes sorozat is, melyben Jose Ron és Carolina Miranda a főszereplők.

e3471e264abc982d10df62d729c3cbb1463d1d8b44e58f883a135afab1a2f6c8_ri_v_ttw.jpg

La mujer del diablo főszereplői: Jose Ron és Carolina Miranda.

A Televisa jóképű titánja, Jose Ron egészen más oldaláról mutatkozik be az új sorozatában, a „La mujer del diablo-ban”. A színész hírhedt bűnözőt alakít, aki a megmentő szerepben tünteti fel magát.

A 8 részes produkcióban megismerhetik a nézők Natalia-t (Carolina Miranda), aki egy kisvárosban tanárnőként dolgozik. Natalia el akarja hagyni a várost, hogy új életet kezdjen. Cristobal Beltran (Jose Ron), a város befolyásos férfia színlelt életet él. A helyiek szemében a megmentő, aki segíti a rászorulókat, valójában egy bűnöző. Cristobal szemet vet Natalia-ra, mindent megtesz, hogy megszerezze magának.

1la-mujer-del-diablo-vix-jose-ron-1-copy-scaled.jpg

Jose Ron

Carolina Miranda karrierje nagyon szépen alakul, a Senora Acero óta sorra kapja a szerepeket, az igazi áttörést a Netflix-en bemutatott Ki ölte meg Sarát? sorozat hozta meg.

2la-mujer-del-diablo-vix-carolina-miranda-jose-pablo-minor-copy-scaled.jpg

Carolina Miranda és Jose Pablo Minor

A szériában nagyon jó szereposztás jött össze, a főszereplők mellett Adriana Louvier, José Pablo Minor, Azul Guaita, Monica Dionne, Alejandro Calva, Samadhi Zendejas, Jonathan Islas és Sofia Lama is lehetőséget kapott.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1317909587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása