Telenovellák Világa Magazin

„Cita a Ciegas”: Remekül nyitott Victoria Ruffo új sorozata!

2019. július 31. - ClaudiaTVM

Pedro Ortiz de Pinedo romantikus komédiája, „Cita a Ciegas” a hét elején mutatkozott be a mexikói nézőknek. Még a kezdés előtt számítani lehetett rá nagyot fog szólni Pinedo feldolgozása. A producer egy Argentin novella, „Ciega a Citas” történetét adaptálta, fűszerezte saját ízvilágával. A sztori szerethető, egy dundi lány, akit a saját anyja előszeretettel piszkál méretei miatt. Amikor pedig tökéletes húga esküvőre készül, muszáj találnia valakit, akivel megjelenhet a nagy napon…

 

                                                                                              Victoria Ruffo és Sofia Garza

 

A szereposztás tökéletes lett, a dundi lány szerepében Sofia Garza ügyeskedik, anyját a novella kedvelők egyik legnagyobb kedvence, Victoria Ruffo alakítja, valamint olyan kiváló művészek részesei a gárdának mint, Arturo Peniche, Omar Fierro, Sara Corrales, Juan Ferrara, Adrian Di Monte, Gonzalo Pena és még sokan mások.

 

A nyitó epizód remekül sikerült! A múlt héten finálézó „El corazón nunca se equivoca” adatait sikerült megdupláznia Ortizéknak, nagy rá az esély, hogy nem fog csökkenésnek indulni a romkom nézettsége.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr515369548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása