Telenovellák Világa Magazin

Jose Ron és Eva Cedeno - Ők ketten együtt készen állnak a szerelemre

2019. október 24. - ClaudiaTVM

A szívdöglesztő Jose Ron nemrég még pihentetni akarta színészi karrierjét, hogy a zene világában dobosként teljesítsen egy bandában.  Aztán jött a Fábrica De Suenos és az orra elé tolták a Rubi újragondolás férfi főszerepét, amire igent mondott. A felvételek nemrég értek véget, Jose Ron pedig máris készen áll az új kihívásra. Jó barátja, Lucero Suárez kérte fel új produkciója, „Te Doy Mi Vida” főszerepére, amire boldogan bólintott rá a színész. Ron és a producer harmadjára készül hódítani a telenovellák világában, zsinórban ez lesz a harmadik Suárez produkció, melyben a főszerep a jóképű színészé. A producer asszony nem húzta az időt már bejelentette ki lesz Ron partnernője újdonságában, választottja Eva Cedeno.  

b8e2882751c24ffe96326692530f051c.jpg

Az új Suárez novella főszereplői: Jose Ron és Eva Cedeno

 

Eva friss arcnak számít a telenovellák világában, karrierje a 2015-s A que no me dejas-ban indult, 2018-ban pedig a Por amar sin ley-ben láthatták a nézők. A színésznő a Televisa művész iskolájában végzett, ez lesz az első főszerepe.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1815369616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása