Telenovellák Világa Magazin

Jorge Salinas visszatért a Televisa-hoz, és nem a megszokott arcát készül nekünk mutatni!

2019. november 03. - ClaudiaTVM

A Telenovellák kedvelt sármőre, Jorge Salinas több, mint 29 éve hódít a telenovellák világában, olyan emlékezetes novellák élén brillírozott mint, Pasión y poder, Mi corazón es tuyo, Que bonito amor, Fuego en la Sangre, és még bőven sorolhatnám. Salinas idén meglepő döntést hozott, hisz anno sorozatos karrierje elején a Televisa színeiben debütált, és hűen, hosszú éveken át kitartott a társaság mellett, idén azonban röpke kiruccanás erejéig az Imagen Televisión-hoz igazolt, és az „Un poquito tuyo” főszerepére mondott igent. Salinas Imagen-es szerencsepróbálása már véget is ért, ismét az anyatársaság színeiben büszkélkedik, az új Lucero Suarez produkció „Te doy la vida” szereplő gárdáját erősíti, melyben Jose Ron és Eva Cedeno élvezhetik a főszerepet.

Salinas pályája új szakaszba ért, a jövőben szeretne negatív figurák bőrében maradandó alakításokat az asztalra tenni. Az új Suarez novellában megvillantja ördögi arcát, a színész rajongói izgatottan várják milyen is lesz kedvenc sármőrük aljas figura szerepében.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr615369632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása