Telenovellák Világa Magazin

Jose Alberto Castro új sorozatában crossover lesz!

2019. november 03. - ClaudiaTVM

A Televisa neves producere, Jose Alberto Castro hamarosan képernyőre küldi új sorozatát a „Médicos-t”, melyben egy mexikói kórház életébe nyerhetünk bepillantást. Castro előzőmunkája, a nagysikerű „Por amar sin ley” hangulatát ígéri felfedezni újdonságában, ugyanúgy informatív lesz, csak most az ügyvéd világ helyett az egészségügyi problémák lesznek érintve.

Castro mester a telenovellákban ritkán előforduló crossover találkozót is nyélbe ütött a „Médicost-ban”, a „Por amar sin ley” két karaktere, Victoria (Altair Jarabo) és Roberto (Jose Maria Torre) tűnik majd fel pár epizód erejéig a történetben. Az ilyen sorozatos keresztezések mindig érdekesek, én nagyon kíváncsi vagyok milyen is lesz. És ti?

cancion_de_amor_personajes_victoria_y_roberto_por_amar_sin_ley.jpg

Por amar sin ley: Jose Maria Torre és Altair Jarabo

74620826_1008010936214986_1033902106794262528_n.jpg

Szemtől szemben a sorozat főszereplői egymással.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr815369630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása