Telenovellák Világa Magazin

Angelique Boyer új szerepére készül – A tehetség, török adaptáció élén lesz látható

2020. február 02. - ClaudiaTVM

A Televisa színeiben kimagasló alakításokban remeklő színésznő, Angelique Boyer idén ismét főszerepben lesz látható.

angelique-boyer-familia-peluche.jpg

Boyer utolsó munkája az „Amar a muerte” koprodukcióban volt, azt már megszokhattuk a színésznőtől, hogy a hosszú, fárasztó felvételek után mindig beiktat egy kis pihenőt, csak utána szemezget a neki tett ajánlatok közül. Ez most is így történt, a feltöltődés megvolt, új kihívásokra készen állva Boyer az elmúlt évek legnagyobb sikereiben fürdő producernőnek, Giselle Gonzaleznek mondott igent.

A zseniális Gonzalez idén egy török sorozat feldolgozását tervezi képernyőre vinni, az egyre terjedő hírek attól hangosak, hogy a nálunk is bemutatott Piszkos pénz, tiszta szerelem sztorija kapja meg a mexikói adaptációt. A remake főszereplői már megvannak, Angelique Boyer oldalán Andrés Palacios lesz látható.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr815450840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása