Telenovellák Világa Magazin

„La Mexicana y el Guero”: zajlanak az események a sorozat körül!

2020. március 29. - ClaudiaTVM

Nicandro Díaz továbbra is aktívan castingol, szervezi új sorozatának, a „La Mexicana y el Guero” felvételének elindítását. A jelen helyzetben, a kialakult koronavírus miatt ez nem is olyan könnyű feladat, de nem csak Díaz produkciója, más Televisa gyártás jövője is veszélybe került. A sorozat csapója elvileg március 30-án csattant volna, de a járvány miatt a producer a halasztás mellett döntött, egyenlőre úgy tűnik, április 20-án rögzítik az első jelenetet, de könnyen lehet ez is változni fog.

juan-soler-itati-luis-roberto-ok.jpg

Az új Díaz novella főszereplői: Juan Soler. Itati Cantoral és Luis Roberto Guzmán.

A forgatás halasztása ellenére a felvétel előkészületeinek munkálatai nem maradtak abba teljesen, Díaz nemrég megerősítette, hogy a stábhoz csatlakozik Sabine Moussier, valamint a főszereplőt megformáló,  Itatí Cantoral fizikális átalakuláson esett át a szerepe kedvéért. A színésznő rövid szőke haja helyett, hosszú barna tincseket kapott a szerep kedvéért.


90505222_1129348207414591_8793892688987422720_o.jpg

Így fest új frizurájával a színésznő.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr4315569072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása