Telenovellák Világa Magazin

Marimar szerelmének új sorozata jövő héten válik elérhetővé a Netflix-en: Eduardo Capetillo a fiával együtt szerepel az új szériában

2022. augusztus 14. - ClaudiaTVM

A Netflix-en egyre több latin-amerikai sorozat kap helyet, melyek óriási sikerrel futnak. A műfaj szerelmesei a jövő héten is örülhetnek egy újdonságnak, a produkció José Ignacio Valenzuela keze alól érkezik. Valenzuela munkásságát nem nagyon kell bemutatnom a latin-szériák kedvelőinek, a producernek köszönhető a Zárt ajtók mögött, A gonosz álarca, vagy a nemrég bemutatott Ki ölte meg Sarát?, mely szintén a Netflix-en kapott helyet.

592359_1194883.jpg

Marimar: Eduardo Capetillo és Thalia.

Valenzuela új produkciója Donde Hubo Fuego (Magas hőfokon) címet viseli, világszerte augusztus 17-től válik elérhetővé a Netflix-en. A drámasorozat élén a 90-es évek egyik legkedveltebb telenovella színésze, Eduardo Capetillo.

image_25.jpg

Eduardo Capetillo

Capetillo mellett rengeteg ismert arc kapott lehetőséget, a szereposztást erősíti Itatí Cantoral, Esmeralda Pimentel, Iván Amozurrutia, Polo Morin, Antonio Sotillo, Oka Giner és Mauricio Hénao. A sorozatban Capetillo fia, Eduardo Capetillo Gaytán is feltűnik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@itatic_oficial által megosztott bejegyzés

Az izgalmas szériában Poncho (Iván Amozurrutia) bátyja gyilkosát keresi, hogy bosszút álljon. A nyomok egy tűzoltósághoz vezetik, ahova beépül és tovább nyomoz. Poncho a kutatás alatt barátokra, szerelemre, családra és egy sorozatgyilkosra bukkan.

f768x1-23538_23665_5222.jpg

A színész fiával.

Eduardo Capetillo a Televisa égisze alatt vált nemzetközileg is elismert színésszé. Sorozatai közül jó néhány kis hazánk képernyőjén is sikerrel futott. Ilyen volt a Marimar, Camila, A szerelem nevében, A csábítás földjén és A bosszú angyala is. A példás magánéletet élő színész 2013-óta csak kisebb felkérésekre mondott igent, ilyen volt a 2018-ban bemutatott Heredadas miniszéria, most pedig a Donde Hubo Fuego élén egy nagyon érdekes karakter bőrében bizonyíthat. Capetillo-nak nagyon sokat jelent ez a produkció, ez az ő nagy visszatérése, az pedig külön örömmel tölti el, hogy nagy fiával együtt dolgozhatott.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr317908115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása