Telenovellák Világa Magazin

Silvia Navarro társaságot váltott, a tehetség a Telemundo égisze alatt folytatja tovább!

2020. június 16. - ClaudiaTVM

Az elmúlt hónapokban nem egyszer felreppent a pletyka, hogy a Televisa fenoménja, Silvia Navarro elhagyja az álomgyárat, a konkurenciához, a Telemundo égisze alá készül igazolni.

1661628156144646_c5_720x720.jpeg

A 41 éves színésznő a mexikói TV Azteca szárnyai alatt bontogatta szárnyait, olyan legendás telenovellák élén kápráztatta el a nagyérdeműt mint: Perla, Catalina y Sebastian, Cuando seas mía, hogy csak néhány emlékezetes produkciót említsek. Navarro a TV Azteca legbecsesebb kincse volt, nagy veszteség volt a cégnek mikor 2008-ban a legnagyobb riválishoz, a Televisa-hoz igazolt. A tehetség az álomgyár színeiben 6 novella főszerepében ragyogott, folyamatosan kapta az ajánlatokat, idén Nicandro Díaz is szerette volna készülő új produkciójának élén látni, ám ez nem valósult meg, a szóbeszéd szerint a színésznő túl nagy gázsit szeretett volna, amire a producer nemet mondott.

A hét elején bombaként robbant a hír - Silvia Navarro nem maradt a Televisa nagy múltú falai mögött, csatlakozott a Telemundo csillagai közé. Már azt is tudni lehet, hogy a tehetség a társaság legújabb sorozata, a „La Suerte De Loli” főszerepét kapta, melyben egy karrierista nőt fog alakítani, aki nem tervezi a családalapítást, amikor azonban legjobb barátja meghal, nevelőszülő szerepében találja magát. A produkcióban egyébként egy másik régi Televisa színésznő, Jacqueline Bracamontes is tiszteletét fogja tenni vendégszereplőként.

A Telemundo elnöke, Marcos Santana szárnyal a boldogságtól, hisz Mexikó legjobb színésznőjét sikerült megszereznie az amerikai sorozatgyártó égisze alá. Solis idén nagyon eredményes munkát végzet, hisz a Televisa színészóriását, a telenovellák királyát, Fernando Colunga-t is sikerült elcsábítania az anyatársaságtól.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6415814218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása