Telenovellák Világa Magazin

Szenzációs! Az új Paula és Paulina Magyarországon is be lesz mutatva!

2020. június 26. - ClaudiaTVM

Méghozzá hamarosan, az RTL Gold műsorán kerül bemutatásra Sandra Echeverría főszereplésével az egyik leghíresebb mexikói telenovella feldolgozása.

A 90-es években különösen sikeresek voltak hazánkban a latin szappanoperák, sok kedvence volt a nézőknek - Esmeralda, Marimar, és a tévétörténelem leghíresebb ikerpárja, Paula és Paulina. A galamblelkű iker, Paulina sorsáért nem csak hazánkban, a világ számos országában izgultak, az egyik legismertebb telenovellának számít, amiről a publikum szép emlékeket dédelget. Éppen ezért is érintette rosszul a rajongókat mikor bejelentették, hogy mai kornak megfelelően adaptálják a történetet.

Több érv is a feldolgozás ellen szólt - egyrészről a producer, Carmen Armendáriz korábbi munkáit nézve nem lehetett bízni abban, hogy a producernő érdemleges darabot fog felmutatni, ez a tény pedig a szereplők, különösen a főszereplő esetében megerősítette a nézők népes táborát abban - finoman fogalmazva -, hogy a vécén lehet majd lehúzni Armendáriz asszony adaptációját.

rhwd9jiigryv5vwp19958ingzw4cdpd47faidqlg.png

Az ikrek szerepében: Sandra Echeverría.

A végeredmény megosztja a közönséget, a negatív szájíz azért többekben maradt. Hogy miért? Két karaktert alakítani sosem könnyű, anno Gaby Spanic természetes arccal, Paula szerepében erős vörös rúzzsal mesterien játszott, a karakter híres mosolyával örökre beírta magát a telenovella nagykönyvbe. Lehetett tudni, hogy az utódját nem fogják könnyen megtalálni, Sandra választásával pedig óriási hibát követtek el. A színésznő még egy erős hármasnak sem volt soha mondható, nincs arcjátéka, tipikus egyarcú csillag, Paulina személyében hozza a megszokottat, semmi különlegest ne várjatok tőle, Paula szerepében pedig szenved, nézőként is rossz nézni a vicsorításait, amivel megölte a karaktert. Továbbra is azt kérdezem, mégis miért őt választották? Látványosan borzalmas színésznő.

letoltes_9.jpg

A régi és az új Paulina/Paula.

Hogy valami jót is mondjak a sorozatról, rövid, mindössze 25 epizódból áll, a sztorit tényleg maira, modernre vették, pörög, nem unalmas, de a szereposztás kellemetlen. Annyit még érdemes tudni, hogy a Televisa ezután a feldolgozás után törölni akarta nagyon biztosnak tűnő terveit - miszerint a társaság régi nagy klasszikusait újra képernyőre vigyék, mivel a fogadtatása nem volt jó Armendáriz feldolgozásának.

Ettől függetlenül döntsétek el ti magatok, tetszik-e majd a sztori, a színészek játéka. Premier július 13-án az RTL Gold műsorán este 20:00-tól. A véleményeteket pedig bátran írjátok majd meg!

 Szinposzis:

Paula Miranda Mexikó elnökének szeszélyes, kicsapongó második felesége. Már régen elhidegültek férjével, mindketten szeretőt tartanak, és Paula mielőbb válni szeretne, de a elnök úgy érzi, a politikai helyzet nem alkalmas egy magánéleti botrányra.

Paula mindenképp szabad szeretne lenni, hogy az alvilági kapcsolatokkal rendelkező Gonzaloval tölthesse napjait. Egy magánnyomozó felkutatja Kolumbiában élő ikertestvérét. A hasonlatosság bámulatos.

Paulina Doria szegény gyerekekkel foglalkozik, alapítványa folyton pénz szűkében szenved. Váratlanul pénzt ajánlanak Mexikóból, csak érte kell mennie. Ám amikor odaér, elrabolják, és Paula kényszeríti, hogy vegye át a helyét az elnöki rezidencián. Paula és cinkosa, Manuel, beteges anyja életével tartják sakkban.

Paula ördögi tervet sző. Ha a first lady merényletben meghal, ő örökké szabad lesz. Egy bérgyilkos rálő Paulinára, de ő túléli a merényletet. Paula pokoli terve még Gonzalót is megdöbbenti. Paula úgy érzi, Gonzalo elárulta, ezért végez vele. Paulina, aki fél, hogy anyja életére törnek, eljátssza a first lady szerepét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr8015970054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása