Telenovellák Világa Magazin

Emlékszel még rájuk? Így néznek ki napjainkban a Paula és Paulina gyerekszereplői: a sorozat bemutatása óta 24 év telt el

2022. július 30. - ClaudiaTVM

A telenovellák világa legendás producere, Salvador Mejía 24 évvel ezelőtt mutatta be minden idők egyik legsikeresebb sorozatát, a Paula és Paulinát. A sorozat nemcsak szülőföldjén, hanem az egész világon végigsöpört, a főszereplők nemzetközi csillaggá nőtték ki magukat, népszerűségük napjainkra sem fakult meg.

mv5bymu5zmvmmwqtmwqxmy00oduxltkwmditzdg2njjjnwu4n2izxkeyxkfqcgdeqxvymzqxnzu3na_v1.jpg

Paula és Paulina: Gaby Spanic, María Solares és Sergio Miguel.

Ha a sorozat ismétlésre kerül a telenovellákat kedvelő országokban, még mindig szép számmal ülteti a tévé elé a nézőket. Fernando Colunga sármja, és Gaby Spanic bája még mindig megbabonázza a nézőket. Mindkét színész aktív, jelenleg is nagyszabású produkciókban vesznek részt. Persze a sorozat többi színésze sem panaszkodhat, nem tűntek el a süllyesztőben, azonban van két tag, akikről nem tudni sokat, a novella édes gyermekszereplőit életre keltő Sergio Miguel-ről és María Solares-ról.

A Televisa falai mögött mindig is figyeltek a gyermekszereplőikre, jó néhány sztárjuk ifjú korukban került képernyőre, gondoljunk csak az egyik legnagyobbra, Lucero-ra, vagy Natasha Dupeyrón-ra, ők nem tűntek el, felnőttként is a szakmában maradtak. Anno a Paula és Paulina idején szinte mindenki biztos volt benne, hogy a sorozat gyermekszereplői maradnak a sorozatok világában, de ez nem így történt, teljesen eltűntek a kíváncsi szemek elől.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sergio Guerrero (@sergiomiguel19) által megosztott bejegyzés

 

Carlitos – Sergio Miguel

Nem épp egy hálás karakter volt, sokszor a nézők idegeire ment a szeszélyes, gyakran hisztiző Carlitos. Sergio Miguel a sorozat után még szerepelt ifjúsági sorozatokban, majd szépen csendesen eltűnt. A kisfiú ma már felnőtt férfi, és írással foglalkozik. Közösségi oldalára gyakran posztol képet szerelmével.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sergio Guerrero (@sergiomiguel19) által megosztott bejegyzés

 

Lisette Bracho – María Solares

María Solares mindössze 4 éves volt, mikor a sorozatba került, méghozzá teljesen véletlenül. A kislány anyukáját és nővérét kísérte el a Televisa művészeti oktatási központjába, a CEA-ba, a folyosón haladva az egyik producer meglátta és azonnal az anyukához sietett szerepet ajánlva a kislánynak. A sorozat után María szülei úgy döntöttek, nem engedik gyerekeiket a média világába, legyen gyerekkoruk, majd, ha nagyobbak lesznek, eldöntik, mit akarnak. María kommunikáció szakon végzett, cikkírással és forgatókönyvek írásával foglalkozik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Maria�Solares (@mariasolaresg) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr4417894375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása