Telenovellák Világa Magazin

Hamarosan érkezik Daniel Arenas és Livia Brito új sorozata a TV2 műsorára!

2020. augusztus 01. - ClaudiaTVM

Egy egészen friss telenovella érkezésének örülhetnek a hazai latin sorozatok kedvelői - hamarosan érkezik a TV2 műsorára Jose Alberto Castro tavaly bemutatott Médicos orvosi dráma sorozata.

bdo63wdqzjblrauimern3sdyha.jpg

Egészen pontosan augusztus 12-én indul a Televisa siker produkciója, ami minden hétköznap délután 14:35-től várja majd a mexikói sorozatok szerelmeseit. Castro mester sorozata óriási népszerűséggel futott Mexikóban, előző munkája az ügyvédi dráma sorozat „Por amar sin ley” mintájára készítette a Médicost, ami idehaza Vészhelyzet Mexikóban címen kerül bemutatásra. A mai modern hangulatot képviselő széria igazi sztárparádéval készült, a Televisa legnépszerűbb ifjú és rutinosabb csillagai bújtak fehér köpenybe, hogy megmutassák, milyen is az élet az egészségügyben dolgozók világában. Főszerepben Livia Brito és Daniel Arenas láthatjuk majd. A két színészt nem nagyon kell bemutatnom a latin sorozatok kedvelőinek, Brito-t a Szerelem diadala, Bűnös vágyak, és a Fiorella főszerepében szerették meg a nézők, partnerét, Arenas-t a Teresa, Maricruz, A macska, és az Álmodj velem főszerepében láthatták.

Castro sorozata nem lett túl nyújtva, mint ahogy azt a legtöbb spanyolajkú novellától megszoktuk - a pörgős, elgondolkodtató darab 87 epizód erejéig futott. A sikerre való tekintettel a producer tervei közt szerepel a széria folytatása, aminek főszerepében már nem biztos, hogy Livia Brito lesz látható, mivel nemrég kegyvesztett színésznővé avanzsálta magát meggondolatlan viselkedésével.

A történet színhelye egy forgalmas mexikói kórház orvosokkal, ápolókkal és betegekkel, morális kérdések boncolgatása, korrupció és lelki megpróbáltatások mellett a szerelem is kibontásra kerül a sorozatban, melyben a főszereplőkön kívül Grettell Valdez, José Elías Moreno, Carlos de la Mota, Isabel Burr, Marisol del Olmo, Erika de la Rosa, Federico Ayos, Scarlet Gruber és Mauricio Henao kapott lehetőséget. A sztárszereposztás mellett a vendégszereplők részvételét sem aprózta el Castro - jó néhány ismert arc tűnik fel majd az epizódokban röpke játékidőt kapva. A producer egy crossovert is véghezvitt a produkcióban, ami annyit jelent, hogy előző sorozata, a Por amar sin ley két fontos karaktere - akiket Altaír Jarabo és José María Torre alakított - a Médicos történetében is feltűnnek jól ismert figuráikkal pár rész erejéig.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr516099340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása