Telenovellák Világa Magazin

Rosalinda szerelme, Fernando Carrillo lemondta az esküvőjét – A színész órákkal a szertartás előtt fújta le a menyegzőt

2020. augusztus 23. - ClaudiaTVM

A botrányos megnyilvánulásairól elhíresült színész ismét hallat magáról.

fernando-carrillo.jpg

A 90-es években kedvelt telenovella színész, Fernando Carrillo-t nemrég eltalálta Ámor nyila, a nála 30 évvel fiatalabb María Gabriela Rodríguez-el esett szerelembe. Carrillo és kedvese augusztus 21-én tartották volna meg polgári esküvőjüket, ám végül a színész órákkal az egybekelés előtt lefújta az esküvőt.

Carrillo a várt napot szomorúan törölte, mivel kedvese szülei nem tudtak részt venni a nagy napon, valamint a színész testvére sem tudott jelen lenni. A még mindig jó formában lévő macsó decemberben szeretné megtartani az egyházi esküvőjét, addig kell valahogy a polgárit is letudni. Mivel a szerelmeseknek fontos, hogy szeretteik is velük legyenek a nagy napon, remélik, hogy megtudják úgy szervezni a dolgokat, hogy mindenki velük legyen az egybekelésük napján. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr4616173806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása