Telenovellák Világa Magazin

Gaby Spanic visszatér! A telenovellák világa kedvelt csillaga nem akármilyen szerepre mondott igent!

2020. szeptember 16. - ClaudiaTVM

A hír nem új keletű, napokkal ezelőtt robbant a hír, hogy a Paula és Paulina csodálatos színésznője Magyarországon tartózkodik, és a TV2 új szórakoztató műsorában, a Dancing with the stars - mindenki táncol produkciójának egyik versenyzője lett.

77b9d41642d7014517f5b800d8bc09fd.jpg

Mondanom sem kell, mekkora volt a meglepetés a hazai telenovella rajongók körében, hogy az egyik legnagyobb szappanoperasztár nem latin földön, hanem kishazánk képernyőjén perdül majd táncra. A színésznő 2014-ben vállalt utoljára novella szerepet a nem épp népszerű mexikói sorozatgyártó társaságnál, a TV Azteca Siempre tuya Acapulco (Elfeledett szerelem) gyártmányában, főszerepben utoljára 2012-ben, a TV Azteca színeiben gyártott La Otra Cara del Alma (A bosszú angyala) sorozatban láthatta a közönség. Gaby karrierje szépen indult, sok emlékezetes sorozat élén bizonyította tehetségét, ám pályája 2011 óta nem alakult szépen.

A legnagyobb telenovella társaságokkal dolgozott együtt, ünnepelt telenovella csillag, akit az egész világon ismernek és szeretnek, hisz a teleregények az a műfaj, amit sokan cikkinek tartanak, mégis szinte mindenki nézi. A latin sorozatsztárok óriási pompában és csillogásban élik életüket, igyekszenek minél tovább talpon maradni a telenovellák világában, Gaby azonban bármekkora név is ma már nem kelendő.

A rossz nyelvek szerint a Telemundo-hoz Catherine Siachoque miatt nem térhet vissza múltbéli konfliktusuk miatt, a Televisa sem tart igényt a munkásságára több okból kifolyólag, pedig sokszor számításba vették, a TV Azteca-tól pedig viharosan távozott. A fáma szerint a szerződésbontásának köszönhetően lehetetlenség újra visszatalálnia a pályára, de más pletykákról is lehet olvasni, sokszor szóba került, hogy a színésznő a túltolt plasztika miatt nem kap szerepet.

A spanyol-ajkú pletykalapok arról is szívesen fecsegnek, hogy Gaby mennyire féltékeny volt Lucero-ra a Soy tu Duena (Riválisok) forgatásán, mivel magának akarta a főszerepet, de nem adták neki oda a készítők.

Gaby számára biztos, hogy nagyon jókor jött ez a szereplési lehetőség, nemrég egy újságíró, Gustavo Adolfo-val zajló jogi pereskedésben alulmaradt, 20 ezer dollárt (6 millió Ft) kell fizetnie a publicistának.   

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr5416203872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása