Telenovellák Világa Magazin

Silvia Navarro, Jacky Bracamontes és Gaby Espino is szerepet kapott a Telemundo legújabb sorozatában!

2020. október 22. - ClaudiaTVM

Az amerikai székhelyű sorozatgyártó társaság, a Telemundo bejelentette új produkciójuk szereposztását, a produkció hemzseg a telenovellák világa legnagyobb csillagaitól. A „La suerte de Loli” munkálatai már elkezdődtek, jelenleg ez az egyik legvárósabb darab a novellák földjén köszönhetően Silvia Navarronak. A tehetséges színésznő ebben a sorozatban fog debütálni a Telemundo színeiben, de rajta kívül más meglepetéseket is rejt az újdonság.

122024175_1303726126643464_812284006114469055_n.jpg

A Telemundo új sorozatának főszereplői: Silvia Navarro, Gaby Espino és Osvaldo Benavides.

A Telemundonál nagy erőkkel dolgoznak a produkción. A sorozat jövőre lesz bemutatva, a történetben Silvia Navarro lesz a főszereplő, Navarro egy szabad szellemű, sikeres nőt kelt életre új szerepében, aki fittyet hány a szabályokra, társadalmi elvárásokra, tervei közt az anyaság nem szerepel, ám a sors közbe szól.

Navarro karakterének megszokott élete akkor borul fel, amikor legjobb barátja meghal, árván maradt gyermekei pedig Silvia karakterére maradnak.

A készítők szerethető romkomot ígérnek parádés szereposztásban. A „La suerte de Loli” fedélzetén Navarro mellett Jacky Bracamontes különleges részvételére is számíthatunk, valamint olyan kiváló színészek játékát élvezheti a közönség, mint Gaby Espino, Christian Chávez, Osvaldo Benavides, Joaquín Ferreira, Carlos Ponce, Rodrigo Vidal, Mariana Seoane és még sokan mások.

A csapó már elcsattant, Silvia Navarro pedig mutatott pár képet, hogy fog festeni új karaktere bőrében: 

image_10.jpg

image_1_2.jpg

És még egy kedvcsináló is érkezett:

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr5716253480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása