Telenovellák Világa Magazin

Silvia Navarro új sorozata hamarosan startol – A színésznő rajongói nagyon várják a premiert

2020. december 20. - ClaudiaTVM

A tehetséges színésznő új novellája 2021 január 26-án mutatkozik be a Telemundo nézői előtt.

Derült égből villámcsapásként érte a telenovellák kedvelőit, mikor a Televisa legnagyobb csillaga, Silvia Navarro úgy döntött, hogy a konkurencia, a Telemundo égisze alatt folytatja tovább pályafutását. A fáma szerint Navarro döntésében a pénz dominált, mivel a Televisánál nem voltak hajlandóak emelni a gázsiján, ezt kihasználva az amerikai székhelyű Telemundo meg is kaparintotta.


sn.jpg

Navarro debütálása a „La Suerta de Loli” élén lesz, a színésznő egy romantikus komédia főszerepében csillogtatja meg tehetségét, ami egyáltalán nem áll tőle távol, a 2014-ben bemutatott „Mi corazón es tuyo” romkomban már bizonyította, mennyire jól áll neki ez a vonal. Új karaktere azonban teljesen el fog térni attól, amit a „Mi corazón es tuyo-ban” láthattak tőle a nézők. Az új sorozatában Lolit alakítja, egy független sikeres nőt, akinek a megszokott élete akkor változik meg, mikor legjobb barátnője meghal, Loli az örököse és gyermekei gyámja. A nő döntése mindenkit meglep, köztük Lolit is, aki tökéletesen alkalmatlannak tartja magát a feladat betöltésére. Lolinak szembe kell néznie a valósággal, megpróbáltatásai közben ráébred, semmi sem lehet fontosabb a családnál, még a karrier sem.

image.pngA sorozat hivatalos plakátja.

A szereposztás nagyon csábítóan sikerült, Loli barátnőjét szintén egy ex-Televisa csillag, Jacquelina Bracamontes alakítja, míg a történet antagonistája Gaby Espino lesz. Férfi fronton Osvaldo Benavides kapta a vezető szerepet, rajta kívül Joaquín Ferreira, Mariana Seoane, Carlos Ponce, Christian Chávez játékának is lehet örülni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr516352396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása