Telenovellák Világa Magazin

Véget ért a szerelem, szakított a Televisa álompárja: Michelle Renaud és Danilo Carrera külön utakon folytatja tovább

2021. január 25. - ClaudiaTVM

Az év első posztja nem lesz túl vidám, hisz egy szakításról kell beszámolnom a kedves telenovella rajongóknak.

141043459_1380210468995029_612602316013772724_n.jpg

A szerelmek oly könnyen születnek, aztán véget érnek, nem csak a telenovellák ármányokkal teli világában, a való életben is ez a szitu. Szerintem még mindenki jól emlékszik a 2018-as esztendőre, amikor a „Hijas de la luna” sztorijában a két fiatal főszereplő, Michelle Renaud és Danilo Carrera közös jeleneteinél csak úgy perzselt a levegő, sokak fejében meg is fordult, hogy bizony azok a szerelmes pillantások túl lépték azt a bizonyos határt. A fiatalok 2019-ben vallottak színt románcukról, ami csak azért volt kényes téma, mert mindketten foglaltak voltak, Michelle Renaud ráadásul kisgyerekes anyuka.

Hosszú ideig csámcsogott a média a párról, az elhagyott exekről és arról, hogy a színésznő fia sokkal több időt tölt Danilo-val, mint az apukájával. A negatív írásokkal nem törődve a pár csak úgy ragyogott a boldogságtól, a Televisa pedig, hogy kihasználja csillagai közt a jól működő kémiát, ismét összeeresztette őket egy közös sorozatban, a tavaly bemutatott Quererlo todo-ban, ami jelenleg is képernyőn van a Las Estrellas műsorán.

everything-is-over-danilo-carrera-and-michel-renaud-do-not.jpg

Hijas de luna forgatásán már látszott, hogy több van köztük mint barátság.

Sokan egy életre szóló szerelmet jósoltak a színészeknek, meglepetésükre a páros nemrég bejelentette, hogy még mindig nagyon szeretik egymást, de külön folytatják tovább. A romantika elszállt, de a jó baráti és munkakapcsolat továbbra is megmarad köztük.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6716403370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása