Telenovellák Világa Magazin

Hivatalos! Fernando Colunga kiszállt a Malverde: El Santo Patrón szereposztásából!

2021. február 18. - ClaudiaTVM

A telenovellák királya, Fernando Colunga tavaly elhagyta a Televisa-t, hogy az amerikai székhelyű rivális, a Telemundo színeiben folytassa karrierjét. A színész az igazolásakor konkrét produkcióra mondott igent, amit karrierje legfontosabb szerepeként emlegetett.

 fernando-colunga-el-galan-efe_crop1604961980293_jpg_242310155.jpg

Fernando Colunga

A Malverde: El Santo Patrón nem csak a színész életében lett volna fontos, a Telemundo-nál úgy emlegetik, hogy a társaság legnagyobb dobása lesz, a cég a nívós minőség érdekében nem fogja sajnálni a pénzt a sorozattól, már csak az a kérdés, Colunga nélkül megmarad-e a széria vonzereje?

Mert mi tagadás, Fernando Colunga miatt óriási érdeklődés övezte a készülő sorozatot, a színész népes rajongó tábora alig várta, hogy idén egy teljesen szokatlan szerepben mutassa meg tudását a király. Erre azonban nem fog sor kerülni. Február elején robbant a hír, hogy Colunga otthagyja a sorozatot, mert a jelenlegi covid-helyzet miatt nem szeretne dolgozni. A színész továbbra is a Telemundo-nál marad, azt még nem tudni, hogy mikor és melyik újdonság élén fog bemutatkozni a társaság színeiben.

A Malverde: El Santo Patrón forgatása heteken belül el fog kezdődni, premier idén várható. Colunga helyét Pedro Fernandez vette át. A sorozat forgatókönyvéért Luis Zelkowicz lesz felelős, aki a társaság sikerszériáját, az El Senor de los Cielos sztoriját jegyezte.

A bejegyzés trackback címe:

https://telenovellakvilagamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr7116432038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása